Een Burn-out is soms ongelofelijk zwaar en depressief, maar durf te vertrouwen op de timing en de fase van dit proces…

Als jij je verzet tegen je burn-out, duurt het herstel alleen maar langer. Veel mensen zitten hier midden in en denken soms dat overgave gelijk staat aan opgeven, dus vechten zij er soms heel hard tegen. Totdat zij gaan inzien dat een burn-out niet de vijand is, maar juist een goede vriend is die hen een belangrijke boodschap komt brengen.

Uit eigen ervaring weet ik dat we heel erg graag de controle willen houden over de duur en het verloop van het herstel. Maar juist door dit proces te willen forceren en naar je hand te zetten, zorg je er onbewust voor dat jouw herstel nog niet eens heeft kunnen beginnen. Hierdoor zit jij jezelf veel te veel in de weg. Zeker wanneer je een ondernemend type bent denk je wellicht dat je herstel wel even op te lossen is, maar hierdoor blijf je steeds langer stil staan.

Als je tot het bewustzijn komt van overgave kun je vooral ervaren en voelen aan je lichaam en gezondheid dat het super belangrijk is om tot deze totale lichamelijke en geestelijke ontspanning te gaan komen.

“Een burn-out vraagt je om niet te doen, maar om echt te zijn”.

Aangezien onze mind en saboteur zich afmeet aan onze hectische maatschappij, is wat we doen, belangrijker dan wie we echt zijn. Wellicht voelt het om uit de doe-modus te komen in eerste instantie heel onwennig en onrustig. En heb je het gevoel niet meer mee te tellen in deze wereld, of niemand meer te zijn.

Wellicht doet het je beseffen dat je volledige identiteit compleet samenviel met wat je ooit deed. Dit geeft je waarschijnlijk nu de aanzet tot een compleet nieuwe transformatie, waarmee je op het pad van spiritualiteit, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling een andere leven gaat creëren. Dit geeft je ontzettend veel meerwaarde aan je fysieke en mentale herstel van lichaam, geest en gezondheid, omdat we deze nu eenmaal niet van elkaar kunnen scheiden.

De inzichten die je kunt krijgen tijdens deze bijzondere zoektocht, zullen je laten inzien dat je geen slachtoffer bent van je burn-out, maar dat je er de verantwoordelijkheid voor kunt nemen, waardoor je je persoonlijke kracht weer kunt hervinden. Het keerpunt in je herstel komt pas op het moment dat je je burn-out écht gaat accepteren. Dat gebeurd uiteraard niet van de ene op de andere dag. In de beginfase zit je meestal met enorm veel weerstand. En zeker wanneer je denkt dat overgave gelijk staat aan opgeven, dus vecht je ertegen. Totdat je gaat inzien dat je burn-out niet je vijand is, maar juist een hele fijne vriend kan zijn die je een nieuwe weg kan wijzen en je een belangrijke boodschap komt brengen.

Het aanvaarden en accepteren van je burn-out is de belangrijkste stap voor je herstel. Niet alleen omdat hierdoor ontzettend veel energie vrij komt, deze nieuwe energie die vrijkomt, is nodig voor je herstel. Daarnaast zal ook je perspectief gaan shiften vanuit een crisis situatie naar nieuwe kansen en mogelijkheden, van een crash naar een totale reset. In plaats van je krampachtig vast te houden aan je verleden, ga je je weer vreugdevoller gaan voelen richting de toekomst. Wees open en nieuwsgierig naar waar dit bijzondere transformatieproces je heen zal gaan leiden.

Mocht je open staan voor dit proces en liefdevolle, professionele ondersteuning en tools willen ontvangen? Dan hoef je jezelf alleen maar de vraag te stellen, waar heb ik behoefte aan om dit moment? En in hoeverre sta ik er voor open om mijn innerlijke reis afgestemd op mijn eigen behoefte en verlangens verder te gaan ontdekken en ontwikkelen op een bijzondere reis met mezelf.

Die daarnaast ook helemaal zijn afgestemd om de balans tussen het fysieke en mentale weer in evenwicht te brengen, waardoor je gezondheid in een korte periode een boost krijgt, je energielevel stijgt en je vol levensvreugde weer verder kan gaan.

Als je dit commitment voelt naar jezelf, weet wat je in dit leven voor ogen hebt, maar even een duwtje nodig hebt om die richting uit te varen dan zit je bij “Spirit of Soul” en in ons “Ubuntu Treat Home Ibiza” op het juiste adres.

Hier zullen wij jou professioneel, liefdevol ontvangen, begrijpen, waarderen, erkennen en zonder oordeel tegemoet treden, zonder labels, zonder overtuigingen, zonder te denken in beperkingen, maar te kijken naar jouw als authentiek persoon met al je kwaliteiten, valkuilen, patronen, overtuigingen, blokkades, angsten etc. Jij mag bij ons gaan voelen en ervaren hoe fijn het is om echt gezien te worden als “Spirit” die er toe doet in welke fase van je leven je ook op dit moment begeeft.

Voel je totaal vrij voor een open en eerlijk gesprek met mij, om samen te sparren over de mogelijkheden die wij zien en die in deze levensfase bijdragen aan jouw mooie authentieke kern.

Yu, U, Nobuntu Muriel