Love Light Experience Couples

Love Light Experience Couples

Transformatie & Rebalancing Retreat Experience:

Wanneer hebben jullie of zijn jullie voor het laatst samen weg geweest, op vakantie gegaan, uit eten geweest, echt weer ouderwets “samen” zoals op jullie eerste ontmoeting?

Wat dachten jullie ervan om nu eens echt samen een week zonder je kids, je werk, je drukke leven en alle hectiek van de wereld om jullie heen? Een week echt genieten van elkaar, lachen, huilen, plezier maken en samen de connetie en verbinding weer hervinden.

Een totale week van ontspanning, avontuur, heerlijk eten, een gezellig feestje, suppen, varen, van de zonsopkomst of ondergang genieten, romantische uitstapjes, samen shoppen en wegdromen onder onze geweldige sterrenhemel hier op Ibiza…

Wij nodigen jullie uit om samen een week te komen relaxen in ons “Ubuntu Treat Home” en wij zullen jullie hier van a tot z in de watten gaan leggen, maar wel met de nodige ruimte en vrijheid om je hier direct helemaal thuis te kunnen voelen met elkaar.

Wij bieden een ultieme en liefdevolle week aan, om jullie terug te laten gaan met een enorme liefdes boost die jullie relatie een enorme verandering zal brengen en waar jullie nog heel lang van na kunnen gaan genieten. Geef elkaar deze mooie week cadeau met als uitkomst:

Echt samen zijn, In verbinding met elkaar, genieten van elkaar, begrip voor elkaar, nieuwe plannen maken samen voor jullie toekomst, ontspannen terugkeren, Intimiteit en jullie levens en liefdes Chart is kraakhelder.

Uit eigen ervaring weten wij als geen ander, dat als je eenmaal in die gezonde “Flow” zit er veel energie en levensvreugde vrij komt. Dit stelt jou in staat om jouw leven weer 100% aan te gaan. Met de wetenschap van nu, maar met alle nieuwe inzichten, tools, handvaten en doorbroken patronen ga je nooit durven dromen, daar te komen waar je hierna staat.

Vanuit deze 8 daagse “Love Light Experience” kun je vanuit liefde, ontspanning, rust, harmonie en ruimte, je aandacht richten op dat wat voor jou op dit moment echt belangrijk is.

Aankomende Spirits in Nature Retreats

Vrijheid, Verbinding, Verdieping:

Een complete en effectieve “Reis” waarbij jullie jezelf binnen Spirit of Soul op een veilige, ludieke en authentieke wijze kunnen gaan manifesteren op alle vlakken van jullie leven.

Want wij zijn van mening dat iedereen op een bepaald moment verlangt naar een nieuwe richting, uitdaging, avontuur, meer verdieping en naar de volgende fase van jullie leven om hiermee naar de next level te groeien in je bewustzijn samen, of jullie je willen blijven verdiepen, jullie lifestyle aan te passen, balans willen vinden of jullie leven een totale reset verdient door te kiezen voor een nieuw begin.

Wat wij op dit gebied voor jullie kunnen betekenen, ontwikkelen, faciliteren, organiseren of aanbieden, stemmen wij vandaag de dag af op onze huidige bevindingen, jullie leven, ieders uiteenlopende wensen en verwachtingen, jullie leef situatie en de enorme behoefte waar iedereen vandaag de dag zo naar verlangt; Liefde, Vrijheid, Verbinding en Verdieping.

Wij zullen jullie uit je comfortzone halen, waardoor jullie helemaal los komen van alle dagelijkse ruis, energie en onrust en terug kunnen naar jullie ware essentie.

Dit hoef je natuurlijk niet alleen te doen, maar samen met je partner en ons iefdevolle en professioneel team, een optimale mix van bijzondere elementen, opent zich in een relatief kort tijdsbestek een hele nieuwe wereld jullie.

Ons doel, gecombineerd met een hele heldere missie waarom we dit graag mogen doen, is om jullie als man en vrouw, jong of ouder in staat te stellen en de mogelijkheid te bieden om het leven voor de volle 100% te omarmen, te leven en te gaan vervullen. Uit eigen ervaring weten wij als geen ander, dat als jullie weer in die gezonde “Flow” zit samen er veel energie en levensvreugde vrij komt. Dit stelt jullie in staat om jullie leven weer 100% samen aan te kunnen.

Met de wetenschap van nu, maar met alle nieuwe inzichten, tools, handvaten en doorbroken patronen gaan jullie nooit durven dromen, daar te komen waar jullie hierna zullen staan. Je kunt pas echt iets voelen als je ook weet hoe, dus is het moment daar, kijk eens goed naar jullie relatie en wacht niet langer dan nodig, want hoe eerder jullie aan dit proces beginnen, hoe sneller jullie weer een rijker leven vorm weten te geven.

Mogelijkheden Love Light Experience:

 • Jullie emoties te voelen en in contact te komen met jullie lichaam;
 • Jullie bewust te worden van patronen, passies en verlangens;
 • Jullie leven te creëren vanuit een innerlijke bron van; zelfvertrouwen, energie en levensvreugde;
 • Jullie gevoel van authenticiteit en vrijheid te waarborgen;
 • Passie, enthousiasme en levenslust te ervaren;
 • Jullie eigen grenzen durven stellen;
 • Intens van jullie leven te gaan genieten.

 

Bedoeling Love Light Experience:

 • Even alles los te laten om tot nieuwe inzichten te komen;
 • Tijd voor jullie te nemen;
 • Ontzorgt te worden en ondertussen op verrassende wijze aan jezelf kan werken en de verdieping aan kan gaan;
 • Een duwtje in de rug te krijgen om nu echt die stappen te gaan zetten in je leven;
 • Open te staan om jullie zelf te leren kennen en te herontdekken;
 • Te gaan ontdekken dat het onmogelijke, toch mogelijk lijkt te zijn;
 • Meer verdieping en bewustwording in leven te vergaren;
 • Te ontdekken dat meer energie tot meer levensvreugde en kwaliteit van leven zorgt;
 • Gewoon een inspirerende persoonlijke reis samen wil maken;
 • Graag nieuwe en gelijkwaardige couples wil ontmoeten;
 • Een gezonde balans te vinden geestelijk en lichamelijk;
 • Te leven in het moment zelf;
 • Te kiezen voor jullie en jullie eigen verlangens;
 • Effectief en snel vooruit willen in jullie leven.

Soul Travel Na-Traject:

Onze kracht zit hem in het waarborgen van onze eigen authenticiteit bij het aanbieden en ontwikkelen van onze retreats. Wij weten namelijk dat er in de huidige tijd veel word aangeboden op dit gebied en wij willen hierin geen eenheidsworst zijn, maar juist uniek blijven in wat we doen en uitstralen.

Dit betekend dan ook dat wij je van A tot Z een beleving en ervaring meegeven die effectief is en veel impact heeft. Tegen het einde van zo’n week wil je soms gewoonweg niet meer terug naar je oude leventje en blijf je het liefst nog even hier omringd door fijne gelijkgestemde “Spirits” en de fijne veilige setting en energie samen.

Maar daar hebben we ook wat voor bedacht bij “Spirit of Soul”. Wij zijn van mening dat wij jou na zo’n retreat niet alleen aan je lot over mogen laten. Omdat deze intensieve week veel van jou vergt en ook een goede en professionele nazorg verdient, bieden we jou daarna de juiste ondersteuning en integratie om het transformatieproces goed te kunnen integreren in je leven.

Daarom hebben wij gekozen om iedere “Spirit” in staat te stellen om deel nemen aan ons “Soul Travel Na-traject” van 12 weken. Dit is bedoeld dat jij bij thuiskomst direct met elkaar kunt instappen, om alles op een fijne manier te integreren en met je verlangens aan de slag kunt gaan om deze daadwerkelijk te gaan realiseren. Dit alles met onze ondersteuning vanuit ons team en die van je mede spirits.

Spirit of Soul Reünie:

Om na dit proces met elkaar nog een “Finishing Touch” te krijgen en om in contact te blijven met andere de spirits sluiten we dit proces af met een inspirerend afsluitingsweekend ofwel “Love Circle Reunion Event” aan het einde van het jaar. Hierin kijken we met elkaar terug op jouw persoonlijke ontwikkeling en groei, je gemaakte stappen, je keuzes, je plannen, je doelen en je gerealiseerde verlangens. Al met al een heel fijn weekend om nog wat laatste puntjes voor jezelf op de i te kunnen zetten, net dat laatste zetje te krijgen of om gewoonweg met heel veel mooie mede spirits gezellig samen te kunnen zijn.

SOS Community:

Als slagroom op de taart, kunnen alle “Spirits” die deze behoefte voelen, zich aansluiten bij de “Ubuntu Community”. Deze is speciaal opgericht om hierna nog in contact te blijven met elkaar en de nodige voeding te blijven behouden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei, verdieping en het plezier te ervaren door het ontstaan van nieuwe vriendschappen voor het leven.