Verhuur Ubuntu Treat Home locaties

Spirit of Soul biedt jou de mogelijkheid om via ons, de meest bijzondere locaties af te huren voor jouw Retreats binnen Europa.

Wij ondersteunen jou van A tot Z en nemen de gehele organisatie met liefde en kennis uit handen.

Je herkent het misschien wel! Je wilt dolgraag je eigen Retreat organiseren en samenstellen. Hiermee wil jij je kennis, kunde, ervaring en expertise graag op een inspirerende manier overdragen op je gasten, maar de gehele organisatie en alles wat er bij komt kijken weerhoudt je om het echt daadwerkelijk te gaan doen.

Of je hebt een super idee maar zoekt nog naar eventuele nieuwe en inspirerende elementen om je Retreat tot een succes te maken.

Of je wilt heel graag je eigen retreat geven in Europa en zoekt nog naar een bijzondere en fijne locatie waar alles aanwezig is om jou Retreat tot een succes te maken.

Spirit of Soul gaat met jou samen aan de slag om je te ondersteunen in dit vaak ingewikkelde proces vooraf en wil jou graag van advies zijn om jou en je deelnemers een prachtige 3, 5 of 7 daagse week te bezorgen.

Vanaf 1 november 2023 kan je een van onze bijzondere “Ubuntu Treat Home Locaties” gevestigd in Spanje/Ibiza, Frankrijk, Zwitserland/Vercorine en Afrika/Zanzibar boeken om af te huren.

Deze locaties zijn helemaal afgestemde op jouw wensen en verlangens en hier kun jij met een fijn en gerust gevoel jouw eigen Retreat komen geven.

Daarnaast bieden wij jou ook nog de mogelijkheid om jouw Retreat met ons helemaal af te stemmen en samen te stellen en bieden hiervoor onze eigen kennis en ervaring aan van de afgelopen 8 jaar.

Onze “Ubuntu Treat Home Locaties” zijn authentiek, liggen op verschillende en diverse plekken in Europa, allemaal gelegen op de meest prachtige plekken midden in de natuur, zijn speciaal geselecteerd en vaak net even anders dan anders. 

Wij bieden jou hier een hele fijne en comfortabele plek aan waardoor je vanuit alle rust en ruimte, tijd kunt doorbrengen met je gasten en om hen te laten onthaasten, zichzelf op te laden en compleet te ontspannen. 

Op al deze inspirerende plekken bieden wij jou daarnaast elementen aan zoals: natuur, stilte, rust, ruimte, ontspanning, wellness, verdieping, mindfulness, yoga, stress release, burn-out recovery, detox, meditatie, muziek, coaching, reflectie, ademcoaching, ademsessies, klankschaalsessies, cacaoceremonies, wim hof, kundalini, volle maan ceremonies, infinity of Life program, esthetic dance, zon, zee, avontuur, vrolijkheid, lichtheid, ayurvedische massages, cambo, ayahuasca, kap sessies, boxen, sport, watsu/waterfloating en een overheerlijke healthy keuken.

Jij kunt eventueel gebruik maken van al deze mogelijkheden en elementen door ons uitgevoerd waardoor jou Retreat helemaal van A tot Z klopt.

Neem vrijblijvend contact op en laat je door ons vandaag nog inspireren! 

Yu, U Nobuntu ☘ Muriel

 

Download hier onze Brochure.

  • Spanje – Ibiza
  • Zwitserland – Vercorine
  • Afrika – Zanzibar

 

Stel je eigen Treat samen