Spirit of Soul Winter Experience

Spirit of Soul Winter Experience:

Adventure & Rebalancing Experience:

Voor de “Spirit of Soul Winter Experience” hebben we onze programmering klaar en we zijn super blij om jullie te kunnen delen dat we aankomende winter 2024 weer gaan starten met deze mooie “Spirit of Soul Winter Experience” en deze keer zullen we naar het prachtige Zwitserland afreizen naar het plaatsje Vercorin!

Een volle week samen met andere avontuurlijke mede spirits gaan we de verdieping, de verbinding, de vrijheid en vrolijkheid van het leven weer ervaren met elkaar op deze heerlijke reis in de bergen, in de sneeuw, in de warmte van het Ubuntu Treat Home en de gezelligheid met elkaar.
 
Voor de natuur, sneeuw, bergen, schone lucht en ski liefhebbers een feestje dus om mee te gaan. Dus of je nu alleen bent, of samen, of als gezin, of met vrienden mee wil naar deze mooie en gezellige plek, iedereen mag zich welkom voelen vanaf 18 jaar en ouder…
 
Wij bieden plek voor 15 personen die allemaal de behoefte voelen om er een week helemaal tussenuit te gaan, jezelf op te laden in de natuur, in de bergen in de sneeuw te lopen, te skiën, sneeuwscootertocht wil maken, wellicht te gaan parapenten of deltavliegen, bergen wil klimmen, hiken, of lekker wil ontspannen in de geweldige spa en wellness, massages wil ondergaan, of alleen heerlijk wil eten en in de avonden bij een knisperend haardvuur een boek wil lezen, spelletjes wil doen of mooie gesprekken wil voeren met elkaar, veel wil lachen, maar vooral wil komen genieten!
 
Wij organiseren een week vol plezier, avontuur en weer even kind zijn dus deze mag je gewoonweg niet missen…vooral niet in deze soms bizarre tijd waarin we allemaal worden meegezogen door de veranderende wereld om ons heen.
 
Deze reis kan met eigen auto, trein of met het vliegtuig worden ondernomen met elkaar of alleen.
 
We hebben de prijs voor deze speciale winter editie gepland staan voor €1.695, p.p. op basis van een luxe tweepersoonskamer incl. 7 dagen logies, verblijf, programma, eten, spa/wellness en een liefdevol team om deze week tot een groot succes te maken, het is echter wel exclusief de vlucht (Geneve), trein of het vervoer per (auto) naar de locatie toe. (maar dit kunnen we indien gewenst ook indelen wanneer de boekingen binnen zijn om dan samen met elkaar te kunnen rijden naar Zwitserland.
 
 
Liefs, en tot in de sneeuw!!

Aankomende Spirit of Soul Winter Retreats

Adventure & Rebalancing Retreats

Winter Experience – Ubuntu Treat Home Zwitserland

 1.895,00
From:  1.695,00

Vrijheid, verbinding, verdieping en vooruitzicht:

Een complete en effectieve “Reis” waarbij jij jezelf binnen Spirit of Soul op een veilige, ludieke en authentieke wijze kunt gaan manifesteren op alle vlakken van je leven.

Of je nu heel jong of al wat ouder aan dit traject begint, leeftijd is voor ons absoluut geen reden om dit mooie proces niet met jezelf aan te gaan. Want wij zijn van mening dat iedereen op een bepaald moment verlangt naar een nieuwe richting, uitdaging, avontuur, meer verdieping en naar de volgende fase van je leven om hiermee naar de next level te groeien in je bewustzijn, of je te blijven verdiepen, je lifestyle aan te passen, balans wil vinden of je leven een totale reset verdient door te kiezen voor een nieuw begin.

Wat wij op dit gebied voor jou kunnen betekenen, ontwikkelen, faciliteren, organiseren of aanbieden, stemmen wij vandaag de dag af op onze huidige bevindingen, jou leven, ieders uiteenlopende wensen en verwachtingen, jou leef situatie en de enorme behoefte waar iedereen vandaag de dag zo naar verlangt; Vrijheid, Verbinding, Verdieping en Vooruitzicht. Wij zullen je uit je comfortzone halen, waardoor je helemaal los komt van alle dagelijkse ruis, energie en onrust en terug kunt naar je ware essentie.

Dit hoef je natuurlijk niet alleen te doen, maar samen met een liefdevol en professioneel team, een optimale mix van bijzondere elementen, opent zich in een relatief kort tijdsbestek een hele nieuwe wereld. Ons doel, gecombineerd met een hele heldere missie waarom we dit graag mogen doen, is om jou man of vrouw, jong of ouder in staat te stellen en de mogelijkheid te bieden om het leven voor de volle 100% te omarmen, te leven en te gaan vervullen. Uit eigen ervaring weten wij als geen ander, dat als je eenmaal in die gezonde “Flow” zit er veel energie en levensvreugde vrij komt. Dit stelt jou in staat om jouw leven weer 100% aan te gaan.

Met de wetenschap van nu, maar met alle nieuwe inzichten, tools, handvaten en doorbroken patronen ga je nooit durven dromen, daar te komen waar je hierna zult staan. Je kunt pas echt iets voelen als je ook weet hoe, dus is het moment daar, kijk jezelf eens goed aan en wacht niet langer dan nodig, want hoe eerder je aan dit proces durft te beginnen, hoe sneller jij een rijker leven vorm weet te geven.

Mogelijkheden Spirits of Soul Winter Experience:

 • Om het leven te creëren vanuit een innerlijke bron van; vertrouwen, energie en levensvreugde;
 • Je authenticiteit te hervinden en je vrijheid te waarborgen;
 • Om weer passie, vreugde en levenslust te ervaren;
 • Intens van je leven te kunnen genieten;
 • Totaal te onthaasten en te leren ontspannen;
 • Een warme, liefdevolle en inspirerende omgeving;
 • Ongekende nieuwe ervaringen;
 • Een prachtige omgeving en locatie om op te laden;
 • Culinair genot op het gebeid van gezonde voeding.

Bedoeling Spirit of Soul Winter Experience:

 • Even alles los te laten om tot nieuwe inzichten te komen;
 • Tijd voor zichzelf te nemen;
 • Ontzorgt te worden en ondertussen op verrassende wijze aan jezelf kan werken en de verdieping aan kan gaan;
 • Een duwtje in de rug te krijgen om nu echt die stappen te gaan zetten in je leven;
 • Open te staan om jezelf te leren kennen en te herontdekken;
 • Te gaan ontdekken dat het onmogelijke, toch mogelijk lijkt te zijn;
 • Meer verdieping en bewustwording in leven te vergaren;
 • Te ontdekken dat meer energie tot meer levensvreugde en kwaliteit van leven zorgt;
 • Gewoon een inspirerende persoonlijke reis met jezelf wil maken;
 • Graag nieuwe en gelijkwaardige spirits wil ontmoeten;
 • Een gezonde balans te vinden geestelijk en lichamelijk;
 • Te leven in het moment zelf;
 • Te kiezen voor jezelf en je eigen verlangens;
 • Effectief en snel vooruit te willen in je leven.

Spirit of Soul Na-Traject:

Onze kracht zit hem in het waarborgen van onze eigen authenticiteit bij het aanbieden en ontwikkelen van onze retreats. Wij weten namelijk dat er in de huidige tijd veel word aangeboden op dit gebied en wij willen hierin geen eenheidsworst zijn, maar juist uniek blijven in wat we doen en uitstralen.

Dit betekend dan ook dat wij je van A tot Z een beleving en ervaring meegeven die effectief is en veel impact heeft. Tegen het einde van zo’n week wil je soms gewoonweg niet meer terug naar je oude leventje en blijf je het liefst nog even hier omringd door fijne gelijkgestemde spirits en de fijne veilige setting en energie samen.

Maar daar hebben we ook wat voor bedacht bij Spirit of Soul. Wij zijn van mening dat wij jou na zo’n retreat niet alleen aan je lot over mogen laten. Omdat deze intensieve week veel van jou vergt en ook een goede en professionele nazorg verdient, bieden we jou daarna de juiste ondersteuning en integratie om het transformatieproces goed te kunnen integreren in je leven.

Daarom hebben wij gekozen om iedere spirit in staat te stellen om deel nemen aan ons “Soul Travel Na-traject” van 12 weken. Dit is bedoeld dat jij bij thuiskomst direct met elkaar kunt instappen, om alles op een fijne manier te integreren en met je verlangens aan de slag kunt gaan om deze daadwerkelijk te gaan realiseren. Dit alles met onze ondersteuning vanuit ons team en die van je mede spirits.

SOS Reunie:

Om na dit proces met elkaar nog een “Finishing Touch” te krijgen en om in contact te blijven met andere de spirits sluiten we dit proces af met een inspirerend afsluitingsweekend ofwel “Love Circle Reunion Event” aan het einde van het jaar. Hierin kijken we met elkaar terug op jouw persoonlijke ontwikkeling en groei, je gemaakte stappen, je keuzes, je plannen, je doelen en je gerealiseerde verlangens. Al met al een heel fijn weekend om nog wat laatste puntjes voor jezelf op de i te kunnen zetten, net dat laatste zetje te krijgen of om gewoonweg met heel veel mooie mede spirits gezellig samen te kunnen zijn.

Ubuntu Community:

Als slagroom op de taart, kunnen alle “Spirits” die deze behoefte voelen, zich aansluiten bij de “Ubuntu Community”. Deze is speciaal opgericht om hierna nog in contact te blijven met elkaar en de nodige voeding te blijven behouden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei, verdieping en het plezier te ervaren door het ontstaan van nieuwe vriendschappen voor het leven.