Oprichter & inspirator

Muriel en haar professionele team van Spirit of Soul benaderen hun Spirits, interacties met oprechte interesse, positieve bedoeling en zonder vooroordeel. Ze bevorderen een open en kwetsbare communicatie met hun Spirits, waardoor ze worden geïnspireerd hun ware zijn te uiten en zich actief bezig houden met wat er zich in het moment afspeelt.

Muriel geeft enorm veel energie, inspiratie, verdieping, bewustwording, validatie en liefde aan ieder persoon die hier voor open staat. Haar ontwapenende en aanstekende enthousiasme, open en confronterende aanpak, gecombineerd met haar niet aflatende vastberadenheid en de nodige dosis humor, flair en vrolijkheid helpt je direct stappen te zetten en actie te ondernemen in je persoonlijke groei, missie en ontwikkeling.

Met stoïcisme en vastberadenheid ondersteunt ze mannen, vrouwen en jongeren op deze mooie reis, om heel snel bij de kern te komen, het stuk zelfliefde en het zelfbeeld snel kunnen transformeren, waardoor je je uiteindelijk weer liefdevol, vol vertrouwen en vrij gaat voelen. Door dit bijzondere proces heen gaan haar Spirits weer het leven benaderen vanuit een innerlijke intuïtie, zelfvertrouwen, positievere energie en nieuwe levensvreugde.

Muriel haar toewijding in haar heldere missie, het welzijn van haar Spirits en de transformerende kracht vanuit haar kennis en ervaring is werkelijk inspirerend en boeiend te noemen.

Voel jij je verbonden met deze missie en sluit jij je aan bij Spirit of Soul. Dan begint ook hier voor jou een bijzondere transformerende reis van avontuur, zelfontdekking, ontwikkeling en groei, met als uitkomst een vrijer, liefdevol, voldaan en vrolijker leven.

Muriël van den Hurk
Empathisch – Liefdevol – Doortastend

Ik ben een toegewijde en effectieve transformatiecoach, gebruik mijn professionaliteit, kennis, ervaring, positiviteit, creativiteit en intuïtie om mijn Spirits te ondersteunen op hun reis van transformatie. Ik inspireer om je persoonlijk te laten groeien en je bewustzijn te vergroten.

Ik weet na 8 jaar dat de combinatie van Transformatie & Rebalancing nieuwe energie en levensvreugde in het leven van mijn Spirits brengt. Hierdoor kunnen zij weer openstaan ​​voor nieuwe mogelijkheden en hun verlangens vormgeven door opnieuw op zichzelf en hun intuïtie te vertrouwen. Ik moedig mijn Spirits aan om zichzelf liefdevol te confronteren om snel tot de kern te komen.

Ik ben helder en eerlijk en begeleidt hen om diep in hun kern en authenticiteit te duiken. Met duidelijke tools, methodieken, elementen en behandelingen ondersteunen wij hen bij het opruimen, doorbreken en vinden van passende oplossingen die hen stap voor stap naar nieuwe mogelijkheden en inzichten brengen.

Ik beschouw mijn missie als geslaagd wanneer mijn Spirits met toewijding en doorzettingsvermogen zich 100% inzetten voor hun eigen persoonlijke ontwikkeling en groei.

Desmond Tutu is mijn grote inspiratie en delen we de zelfde missie en visie. Vandaar de naam “Ubuntu”voor ons “Ubuntu Treat Home”.

Yu, U Nobuntu, Wij zorgen voor jou.

Missie en Visie

Rob van den Einden
Eerlijk – Authentiek – Verbindend

Rob levenspartner van Muriel legt heel makkelijk en authentiek contact. Hij zet zich graag vanuit zijn hart en met compassie, vol begrip voor zijn “Spirits” in en weet hoe hij de juiste snaar weet te raken en hen in beweging kan laten komen.

Rob is vanuit zijn ervaring als zorgcoach uitgegroeid tot een bijzondere en unieke levensgids die mensen bijlicht op hun levenspad. Vanuit een brede kennis en met inzicht in levensvraagstukken wijst hij “Spirits” de weg en inspireert ze om zelf de obstakels te gaan doorbreken.

“Het is zijn missie is om vrede en liefde in de wereld te brengen”.

Missie & Visie