Retreat samenstellen

Treat Yourself 365 dagen per jaar. In het Ubuntu Treat Home kun jij helemaal je eigen Treatment op maat samenstellen.

Stel je eigen Treat samen

Eigen Retreat Samenstellen

Ben jij toe aan een totale reset, ontspanning en vrijheid? Dan ben je bij Ubuntu Treat Home aan het juiste adres. Wij verzorgen retreats waardoor jij jezelf weer helemaal terugvindt. Transformeer jezelf naar een verbeterde fysieke en emotionele gezondheid met onze retreats die je zelf kunt samenstellen. Helemaal afgestemd op jouw wensen en benodigdheden. Je eigen retreat samenstellen is vanaf 1 februari mogelijk bij Ubuntu Treat Home. Hieronder lees je meer informatie over het samenstellen van je eigen retreat en de verschillende mogelijkheden.

Locatie

Ons retreat is gelegen op het Spaanse eiland Ibiza. Het Ubuntu Treat Home is bedoeld voor iedereen die behoefte heeft om er tussen uit te gaan en compleet tot rust te komen. Midden in de natuur en in het hart van de Atzaro Valley vind je het retreat. De locatie is dichtbij het dorp Sant Carlez en is zo’n 15 minuten rijden naar de dichtstbijzijnde stranden.

Waarom eigen retreat samenstellen

Het samenstellen van je eigen retreat bij Ubuntu Treat Home heeft vele voordelen. Doordat je het retreat geheel zelf samenstelt, kun je al jouw wensen erin verwerken. Door jouw eigen invulling is het retreat zo effectief mogelijk en kom je helemaal tot rust. Je doet enkel activiteiten die jij nodig hebt, leuk en interessant vindt. Hoe jij je eigen retreat voor ogen hebt, is hoe het eruit komt te zien. Bij het retreat zijn veel verschillende mogelijkheden om uit te kiezen, van activiteiten tot massages. Hierdoor zijn er altijd activiteiten en andere onderdelen die voor jou geschikt zijn en jouw verblijf compleet maken.

Keuzemogelijkheden

Wanneer je een eigen retreat gaat samenstellen bij Ubuntu kun je uit vele mogelijkheden kiezen. Binnen de volgende onderdelen kun je een keuze maken:

 

  • Accommodatie;
  • Voeding;
  • Bodywork;
  • Treatments;
  • Activiteiten;
  • Extra service;
  • Ubuntu producten.

 

Accommodatie

Bij het samenstellen heb je keuze tussen verschillende soorten accommodatie. Variërend van een of twee persoons kamers met verschil in luxe. Zo heeft elke kamer zijn eigen aspecten. Ook kun je kiezen voor een camperplek inclusief water en stroom. Jij kiest hoe je verblijft bij het Ubuntu Retreat Home.

Voeding

Vervolgens maak je een keuze over wanneer je wilt eten op de dag. Je kunt ervoor kiezen om ontbijt, lunch en diner erbij te nemen. Dit kost €15,- per dag per maaltijd. Ook is er een detox of sapvast mogelijkheid.

Bodywork

Bij het retreat zijn er veel activiteiten die je kunt doen tijdens je verblijf zoals personal training, meditatie, breathwork en nog veel meer. Vooraf maak je een keuze over de bodywork activiteiten die jij wilt doen tijdens je verblijf.

Treatments

Naast de verschillende bodywork activiteiten kun je ook kiezen voor verschillende treatments zoals deep healing massage, watsu session en nog veel meer.

Activiteiten

Je kunt ook kiezen voor verschillende activiteiten zoals suppen, hikes en andere activiteiten tijdens het eigen retreat samenstellen.

Extra service

Ook kun je ervoor kiezen om de vliegtickets te laten boeken, een transfer van de luchthaven te regelen of een huurauto reserveren.

Ubuntu producten.

Verschillende producten zijn verkrijgbaar zoals CBD olie, exclusieve olijfolie uit Cordoba en nog veel meer extra’s.

Begin vandaag met het samenstellen van jouw retreat

Wil jij binnenkort er helemaal tussenuit? begin dan vandaag nog met het eigen retreat samenstellen bij Ubuntu. Kijk voor alle mogelijkheden op onze website en kom helemaal tot rust in je eigen retreat!