Dit bericht is bedoeld voor vaders die hun kinderen niet of nauwelijks meer spreken, niet zien en stelselmatig worden weggehouden uit het leven van hun eigen vlees en bloedjes gedomineerd door een ex-partner die achterblijft vol rancune, frustratie of macht en dit belangrijker acht in stand te houden dan het belang te erkennen van hechting door beide ouders met hun kinderen!

Binnen onze Retreats van de afgelopen jaren komen we dit stuk maar al te vaak tegen, maar heb ook zelf vanaf een zijlijn veel gezien en gehoord op dit gebied, niemand heeft blijkbaar door hoe kinderen hiervan de dupe worden van deze dramatische en uitzichtloze scheidingen, waarbij vaak de ex partner denkt het alleen recht te hebben op de kinderen. Maar waar is het gevoel gebleven dat deze kinderen ooit ergens uit liefde zijn geboren en op deze wereld zijn gezet door twee ouders?

Onbegrijpelijk, machteloos en intens frustrerend voelt het voor jou als vader, hoe je soms hopeloos en met je rug tegen de muur word gezet en er soms hele dossiers van je worden opgebouwd over jouw authentieke zijn, allemaal gebaseerd op oud zeer, oude patronen en vastgeroeste overtuigingen vanuit een verleden.

Jij bent helaas de dupe geworden van een narcistische ouder en bent hierdoor al jaren behoorlijk beschadigd geraakt, waardoor je gebukt ging onder, bent misleidt en gebruikt met de verkeerde intenties met een doel, maar wat zich uiteindelijk geen liefde mag noemen.

Voor deze vaders, die wij stelselmatig hier op Ibiza ontmoeten, met hun de pijn en het verdriet delen en hun de liefde, erkenning en herkenning geven die ze zo hard nodig hebben om verder te leven, hebben wij een bijzondere “Sjamanic Samurai Experience” ontwikkeld.

Een week om samen met gelijkgestemden mannen te zijn, te voelen, te huilen en te lachen en daarnaast inzichten te mogen ontvangen die je leven weer compleet zullen verrijken, ook met dit diepe intense verdriet wat van binnen altijd aanwezig is, maar waar je ook gaat inzien dat jij verder mag en jij je leven niet hoeft te blijven aanpassen aan de grilligheid, jij zelf weer keuzes mag gaan maken die goed zijn voor jou en jij je niet schuldig meer hoeft te blijven voelen.

Soms is het belangrijk om weg te gaan uit deze situatie, je omgeving en je kinderen om weer in een vruchtbare en nieuwe inspirerende omgeving te leven om jezelf weer helemaal terug te mogen vinden en het negatieve verleden achter je te laten. 

Van zaterdag 18 tot 25 november 2023 hebben we een “Sjamanic Samurai Experience” gepland staan, speciaal ontwikkeld voor jou als  “Vader” die wel een reset/boost in het leven kan gebruiken.

Met een professioneel en liefdevol team zullen wij jou in dit proces van A tot Z ondersteunen.

Ook jij hoeft niet meer alleen door het leven!!

Yu, U, Nobuntu Muriel