Back to Earth Experience

Back to Earth Experience

Back To Earth Experience:

Als man kun je natuurlijk ook te maken krijgen met behoorlijk wat tegenslagen in je leven, burn-out, stress, werkdruk relatieproblemen of verlies. Deze levenservaringen vragen om een serieuze en gerichte aandacht, aanpak en verwerking.

Het kan het overlijden van een dierbaar persoon, kind, partner of een van je ouders zijn. Het kan ook een relatiebreuk zijn of een die al in zicht is, contactverlies met je kind of kinderen d.m.v. een relatiebreuk, een droom of een verlangen die helaas niet is uitgekomen een onverwachts ontslag op werk of een langdurige ziekte, uitval of burn-out.

Al deze situaties en ervaringen vragen om eens echt gehoord, gezien en gewaardeerd te worden en hebben vaak een luisterend oor en gelijkgestemden nodig. Met name ook het stuk erkenning, herkenning en daarnaast de juiste tools en krachtige elementen hoe je omgaat met deze situatie’(s).

Uit ervaring weten we dat het bieden van ruimte, rust een andere omgeving de basis zijn voor een gevoel van veiligheid, om zo zonder oordeel en passende stappen het leven met positieve energie en levensvreugde weer aan te kunnen gaan. Ondersteuning vanuit eigen Kennis en Ervaring

Bij Spirit of Soul kun jij terecht voor een 7-daagse “Back to Earth Experience”. Deze week samen met gelijkgestemden brengt je in een snelle en korte periode weer naar een punt dat je alles kunt overzien, verwerken, opruimen en loslaten, zowel bij tegenslagen als verlieservaringen.

Wij bieden jou een speciaal ontwikkeld programma, waarbij we jou de juiste ingrediënten en tools bieden om jouw verhaal om te zetten naar verwerking en groei. Wij horen, luisteren en voelen wat jij nodig hebt om flinke stappen te zetten, (meer) te kunnen ontspannen, weer te mogen voelen en vooral weer trots te kunnen zijn op die waardevolle en van nature krachtige man die je door alles heen bent verloren.

De “Back To Earth Experience” levert jou op:

 • jij je staande kan houden in lastige situaties;
 • je jouw emotionele en mentale gezondheid versterkt en leert managen;
 • je door krijgt hoe je jezelf in de weg kan zitten om optimaal te kunnen functioneren;
 • je doorziet wat jouw gedrag voor effect heeft op de ander en daar verantwoordelijkheid voor kan nemen;
 • je meer veerkracht en zelfvertrouwen ontwikkelt;
 • je gelukkiger, meer ontspannen en steviger in het leven kunt staan;
 • je jouw relatie, kind(eren) werkgever de man kan bieden die je graag wilt zijn.

Thema’s waarvoor je deel kunt nemen aan de ‘Back To Earth Experience” kunnen zijn:

 • De opvoeding van je kind(eren) waarin je tegen je eigen grenzen aanloopt, of juist daar overheen gaat;
 • Het leren managen en reguleren van je emoties, in contact met je kind(eren);
 • De relatie met de moeder van je kind(eren);
 • De relatie met de moeder van je kind(eren) waarvan je gescheiden bent of gaat scheiden, en waarin je vastloopt;
 • De relatie met je eigen familie, vader of moeder die je graag wilt veranderen;
 • De relaties in het algemeen;
 • Je werk relaties;
 • Burn-out, stress en emotionele onderdrukking.

Voor een fundamentele nieuwe basis en verandering is deze ervaring van een week een doeltreffende en effectieve manier waarin je aan de hand van ons Infinity of Life programma, praktische tools, reflectie, ontspanning, rust, massages, stevig zelfonderzoek, zelfliefde en je eigen blauwdruk toewerkt naar een geschreven nieuwe visie op hoe jij als man/vader in alle vrijheid en binnen je verantwoordelijkheden graag in het leven zou willen staan.

Jij mag je als eigen architect in dit leven, weer aan het roer gaan zetten en vanuit liefde, kracht en passie weer man voelen, die gezien, gehoord, erkend en gewaardeerd wordt, niet om wat je niet bent, maar om wie je echt bent.

Het is aan jou om te kiezen voor een mooie nieuwe toekomst en niet te blijven hangen in wat er niet meer is. Wij ondersteunen jou van A tot Z om deze levensmissie voor jezelf waar te maken en in te zien en voelen dat jij alleen belangrijk bent om optimaal te kunnen functioneren binnen elke levenssituatie, vraagstuk of relatie.

Niemand kan dit voor je doen, jij mag zelf die handreiking aannemen om het vanaf nu niet meer alleen te hoeven doen.

 

“Live The Life You Deserve”

 

 

 

 

Aankomende Spirits in Nature Retreats

Vrijheid, Verbinding, Verdieping:

Een complete en effectieve “Reis” waarbij jij jezelf binnen Spirit of Soul op een veilige, ludieke en authentieke wijze kunt gaan manifesteren op alle vlakken van je leven.

Want wij zijn van mening dat iedereen op een bepaald moment verlangt naar een nieuwe richting, uitdaging, avontuur, meer verdieping en naar de volgende fase van je leven om hiermee naar de next level te groeien in je bewustzijn, of je te blijven verdiepen, je lifestyle aan te passen, balans wil vinden of je leven een totale reset verdient door te kiezen voor een nieuw begin.

Wat wij op dit gebied voor jou kunnen betekenen, ontwikkelen, faciliteren, organiseren of aanbieden, stemmen wij vandaag de dag af op onze huidige bevindingen, jou leven, ieders uiteenlopende wensen en verwachtingen, jou leef situatie en de enorme behoefte waar iedereen vandaag de dag zo naar verlangt; Vrijheid, Verbinding, Verdieping en Vooruitzicht.

Wij zullen je uit je comfortzone halen, waardoor je helemaal los komt van alle dagelijkse ruis, energie en onrust en terug kunt naar je ware essentie.

Dit hoef je natuurlijk niet alleen te doen, maar samen met een liefdevol en professioneel team, een optimale mix van bijzondere elementen, opent zich in een relatief kort tijdsbestek een hele nieuwe wereld.

Ons doel, gecombineerd met een hele heldere missie waarom we dit graag mogen doen, is om jou man of vrouw, jong of ouder in staat te stellen en de mogelijkheid te bieden om het leven voor de volle 100% te omarmen, te leven en te gaan vervullen. Uit eigen ervaring weten wij als geen ander, dat als je eenmaal in die gezonde “Flow” zit er veel energie en levensvreugde vrij komt. Dit stelt jou in staat om jouw leven weer 100% aan te gaan.

Met de wetenschap van nu, maar met alle nieuwe inzichten, tools, handvaten en doorbroken patronen ga je nooit durven dromen, daar te komen waar je hierna zult staan. Je kunt pas echt iets voelen als je ook weet hoe, dus is het moment daar, kijk jezelf eens goed aan en wacht niet langer dan nodig, want hoe eerder je aan dit proces durft te beginnen, hoe sneller jij een rijker leven vorm weet te geven.

Mogelijkheden Back To Earth Experience:

 • Je emoties te voelen en in contact te komen met je lichaam;
 • Je bewust te worden van patronen, passies en verlangens;
 • Je leven te creëren vanuit een innerlijke bron van; zelfvertrouwen, energie en levensvreugde;
 • Je gevoel van authenticiteit en vrijheid te waarborgen;
 • Passie, enthousiasme en levenslust te ervaren;
 • Je eigen grenzen durven stellen;
 • Intens van je leven te gaan genieten.

 

Bedoeling Back To Earth Experience:

 • Even alles los te laten om tot nieuwe inzichten te komen;
 • Tijd voor zichzelf te nemen;
 • Ontzorgt te worden en ondertussen op verrassende wijze aan jezelf kan werken en de verdieping aan kan gaan;
 • Een duwtje in de rug te krijgen om nu echt die stappen te gaan zetten in je leven;
 • Open te staan om jezelf te leren kennen en te herontdekken;
 • Te gaan ontdekken dat het onmogelijke, toch mogelijk lijkt te zijn;
 • Meer verdieping en bewustwording in leven te vergaren;
 • Te ontdekken dat meer energie tot meer levensvreugde en kwaliteit van leven zorgt;
 • Gewoon een inspirerende persoonlijke reis met jezelf wil maken;
 • Graag nieuwe en gelijkwaardige spirits wil ontmoeten;
 • Een gezonde balans te vinden geestelijk en lichamelijk;
 • Te leven in het moment zelf;
 • Te kiezen voor jezelf en je eigen verlangens;
 • Effectief en snel vooruit te willen in je leven.

Soul Travel Na-Traject:

Onze kracht zit hem in het waarborgen van onze eigen authenticiteit bij het aanbieden en ontwikkelen van onze retreats. Wij weten namelijk dat er in de huidige tijd veel word aangeboden op dit gebied en wij willen hierin geen eenheidsworst zijn, maar juist uniek blijven in wat we doen en uitstralen.

Dit betekend dan ook dat wij je van A tot Z een beleving en ervaring meegeven die effectief is en veel impact heeft. Tegen het einde van zo’n week wil je soms gewoonweg niet meer terug naar je oude leventje en blijf je het liefst nog even hier omringd door fijne gelijkgestemde “Spirits” en de fijne veilige setting en energie samen.

Maar daar hebben we ook wat voor bedacht bij “Spirit of Soul”. Wij zijn van mening dat wij jou na zo’n retreat niet alleen aan je lot over mogen laten. Omdat deze intensieve week veel van jou vergt en ook een goede en professionele nazorg verdient, bieden we jou daarna de juiste ondersteuning en integratie om het transformatieproces goed te kunnen integreren in je leven.

Daarom hebben wij gekozen om iedere “Spirit” in staat te stellen om deel nemen aan ons “Soul Travel Na-traject” van 12 weken. Dit is bedoeld dat jij bij thuiskomst direct met elkaar kunt instappen, om alles op een fijne manier te integreren en met je verlangens aan de slag kunt gaan om deze daadwerkelijk te gaan realiseren. Dit alles met onze ondersteuning vanuit ons team en die van je mede spirits.

Spirit of Soul Reünie:

Om na dit proces met elkaar nog een “Finishing Touch” te krijgen en om in contact te blijven met andere de spirits sluiten we dit proces af met een inspirerend afsluitingsweekend ofwel “Love Circle Reunion Event” aan het einde van het jaar. Hierin kijken we met elkaar terug op jouw persoonlijke ontwikkeling en groei, je gemaakte stappen, je keuzes, je plannen, je doelen en je gerealiseerde verlangens. Al met al een heel fijn weekend om nog wat laatste puntjes voor jezelf op de i te kunnen zetten, net dat laatste zetje te krijgen of om gewoonweg met heel veel mooie mede spirits gezellig samen te kunnen zijn.

SOS Community:

Als slagroom op de taart, kunnen alle “Spirits” die deze behoefte voelen, zich aansluiten bij de “Ubuntu Community”. Deze is speciaal opgericht om hierna nog in contact te blijven met elkaar en de nodige voeding te blijven behouden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei, verdieping en het plezier te ervaren door het ontstaan van nieuwe vriendschappen voor het leven.