Soul Travel Na-traject

Het Soul Travel Na-traject programma van Spirit of Soul is een uitgebreid traject van 12 weken wat gericht is op persoonlijke ontwikkeling en groei. Het programma omvat een retraite vooraf en biedt coaching, ondersteuning en verschillende hulpmiddelen en methodologieën om u te helpen verbinding te maken met uzelf, het leven te creëren dat u wenst en de hoogste niveaus van gezondheid, welzijn en mentaliteit te bereiken in uw werk en persoonlijke leven en relaties.

Gedurende het hele programma zal Spirit of Soul en het team hun persoonlijke filosofieën en praktische hulpmiddelen delen om u in staat te stellen en te inspireren om uw beste zelf te worden. Het programma is bedoeld om u te helpen nieuwe keuzes te maken, prioriteiten te stellen wat belangrijk is, en nieuwe gebieden te verkennen die u mogelijk tegenhouden of moeten worden losgelaten of overwonnen.

Het SOS Na-traject programma omvat een programma van 12 weken gehost op Facebook, whatsapp, één-op-één coaching, groepsverbinding, meditatie, mindfulness, yoga, film, muziek en inspirerende opdrachten. Het is verdeeld in drie effectieve fasen, met coaching- en ondersteuningssessies.

Er is ook nog een driedaags reünieweekend gepland voor het samenvatten en monitoren van de voortgang, evenals extra ondersteuning gedurende het twaalf weken durende programma via een besloten Facebook-groep en toegang tot de SOS Community.

Het programma biedt de mogelijkheid voor privé 1op1 coaching sessies met een voorkeurscoach tegen een gereduceerd tarief tijdens de duur van het SOS Na-traject. Daarnaast zijn er extra aanbiedingen zoals aanvullende thema’s, mindfulness tools, watsu-sessies en massages verzorgd door gespecialiseerde coaches en therapeuten om het proces tijdens het SOS Na-traject te blijven ondersteunen.

Informatie Aanvragen