Pagina One Day Retreat

One Day Re-Treatment

Stel je eigen Treat samen

Hoi! Wat leuk dat je enthousiast bent over het Ubuntu Treat Home Ibiza. Het is een prachtige locatie midden in de natuur met een prachtig adembenemend uitzicht over de Atzarro Vallei.

Bij Ubuntu Treat Home Ibiza heb je de mogelijkheid om je eigen gepersonaliseerde behandeling samen te stellen voor een dag vol activiteiten die aansluiten bij jouw wensen. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, welzijn, avontuur of persoonlijke groei, je kunt je ervaring afstemmen op je eigen wensen en verlangens.

Enkele elementen die tijdens de “One Day Re-Treatment” worden aangeboden zijn hikes in de natuur, rust, ontspanning, mindfulness, yoga, meditatie, massages, ademsessies, kundalini, bodywork, coaching, reflectie en verschillende elementen als cacaoceremonies, klankschaalsessies, human design, healings, sjamaan en meer. Er zijn ook mogelijkheden voor personal training, boxen, ayurvedische en deep healing massages, watsu en waterfloaten voor een ieder die op zoek is naar ontspannen activiteiten.

Het idee is om een ​​inspirerende verwen- en ontspannen ervaring te creëren voor iedereen die zichzelf wil verwennen tijdens zijn verblijf of vakantie op Ibiza. De “One day Re-Treatments” kunnen worden aangepast aan uw voorkeuren en behoeften.

Wilt je meer informatie over de One Day Re-Treatmenst? Laat ons weten hoe we jou/jullie hierin verder kunnen helpen!