Afgelopen week hebben we weer een prachtige “Spirits In Nature Experience” gehad in ons “Ubuntu Treat Home” op Ibiza, waarin o.a. moeder en dochter (19 jaar) samen dit bijzondere traject samen zijn aangegaan.

Dit heeft mij wederom doen beseffen hoe mooi en effectief het kan zijn om dit proces samen aan te gaan als moeder dochter, vader zoon of als gezin zodat er een geheel nieuwe band kan ontstaan tussen beiden.

Hiervoor is natuurlijk wel lef, moed en durf voor nodig zodat we vanuit openheid, eerlijkheid, reflectie, begrip en acceptatie een nieuw licht kunnen gaan werpen op bepaalde situaties ontstaan vanuit verleden, opvoeding, conditioneringen, overtuigingen en aangeleerde normen en waarden.

We hebben gezien en ervaren hoe moeder en dochter vanuit boosheid, onbegrip, onwetendheid, loyaliteit en verdriet soms hebben gehandeld en door alles hier open te breken weer ruimte hebben gecreëerd voor wederzijds begrip, liefde, waardering, groei en acceptatie naar elkaar.

Als ouder weet je natuurlijk nooit of je het goed doet voor je kinderen, daar kom je ofwel nooit achter of als zij zelf in hun leven relaties aan gaan en bewustwording creëren maar tot die tijd mag je alleen maar hopen dat je het als vader of moeder goed hebt gedaan.

Maar hoe cool zou het zijn om samen met je gezin of met je kinderen alleen een “Happy Soul Family Experience” aan te gaan waarin jullie als ouder(s) en kind(eren) de mogelijkheid en ondersteuning wordt geboden om met elkaar oude patronen, ervaringen, scheidingen en onopgeloste uitgesproken ervaringen aan te gaan. Dit om begrip te krijgen voor de situaties, ongemakken, onuitgesproken zaken, confrontaties, boosheid en verdriet?

Het leeft en speelt in veel gezinnen dat kinderen zich vanuit hun weerstand gaan afzetten tegen beide ouders, vroegtijdig al onthechten of al jong vluchten voor de realiteit en werkelijkheid omdat ze eigenlijk niet naar de pijn en het verdriet willen gaan van wat er daadwerkelijk in hun gevoel speelt.

Vaak als mens lopen we hiervoor weg, sluiten de deuren of leven stilzwijgend of in onvrede verder met elkaar.

Ieder persoon heeft recht om elkaars waarheid, beleving, ervaring en onbegrip mee te kunnen delen, zodat bepaalde angsten, trauma’s, lichamelijke klachten en verdriet weer kunnen gaan helen.

Wij zien hoe belangrijk het is om je als kind echt gezien en gehoord te voelen, niet te hoeven kiezen vanuit loyaliteit, maar om oprecht en onbevangen te kunnen zijn zonder hierover veroordeeld te worden, maar daarnaast ook in staat te zijn om je als ouder open en kwetsbaar op te durven stellen zodat een kind ook begrijpt waarom of waardoor bepaalde situaties of acties zijn ontstaan.

Communicatie tussen alle partijen is dan ook het meest belangrijke aspect wat vaak binnen gezinnen, gescheiden ouders of samengestelde vorm totaal vergruisd. Vaak blijven we hangen in oude structuren, verhalen en gebeurtenissen waardoor er nooit transformerende relaties tussen mensen kunnen ontstaan.

Het is bijzonder mooi hoe deze dynamiek werkt die wij hier creëren en kan zorgen voor nieuwe inzichten, verandering en een liefdevolle nieuwe ontmoeting met elkaar.

Deze “Happy Soul Family Experience” kan een ieder ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling waardoor cyclische patronen, blokkades, overtuigingen en langlopende familietragedies ontworsteld worden zodat eeuwenoude patronen doorbroken worden.

En eigenlijk ben ik van mening dat dit voor elk gezin van toepassing kan zijn als we inzien dat veel patronen worden herhaald uit onze vorige generaties van onze voorouders.

Wij zijn in staat in ons huidige leven te transformeren naar een ander level en op een punt te geraken om dit patroon voorgoed te doorbreken, wij hebben de tools, elementen, kennis en kunde in huis om jullie door dit mooie proces heen te loodsen en jullie kinderen te mogen behoeden om dit weer door te geven aan hun kinderen straks. Maar daar is bewustwording voor nodig hoe jong ze ook nog zijn of lijken.

Ons programma biedt een samensmelting van bijzondere elementen die voor jullie kinderen en ouders naast elkaar lopen en gedurende het proces een worden en samensmelten tot een nieuw geheel.

Het boeiende is dat wij jullie weer je authentieke zelf laten zijn waarin ouders zich weer kind mogen gaan voelen en de kids zo bewust mogelijk de wereld in te stromen.

Hoe geweldig is het om weer samen op avontuur te gaan, te spelen, te lachen, te huilen en vooral om elkaar weer te vinden vanuit een nieuwe vorm van zijn. Om niet te blijven hangen in wat ooit is geweest, maar weer nieuwe ontdekkingen en herinneringen te maken en te leven in het moment van wat echt telt het nu. Alleen vanuit die frisse blik kunnen we allemaal verder groeien en ons samen verrijken met al het moois wat het leven ons te bieden heeft. Vrijheid is alle vormen, maten en kleuren, gelijkheid in alle rassen en religies, verbondenheid met de natuur, mens en dier, vrede vanuit een oordeel loos bestaan met elkaar.

Want waar een deur dicht gaat, gaat vaak weer een nieuwe open. En voor wie de deur weer open gaat zal de zon gaan schijnen, zal het universum bereid zijn om te blijven sturen. Dat is wat bewustwording doet met ons als mens en als we dat pad met elkaar durven bewandelen zul je in een andere dementie terecht komen die alle wonden zal helen als sneeuw voor de zon.

Als jij jezelf hierin herkent en voelt dat jij en/of jouw gezin of alleen je kinderen toe zijn aan een bijzondere reis met elkaar? Neem dan natuurlijk contact met ons op zodat wij samen kunnen kijken wat de behoefte is en waar de uitdaging van jullie verlangen zit.

Deze week bieden wij een compleet op maat gemaakt programma aan voor ieder individu uit het gezin die met ons mee gaat.

Deze “Family Experience” is een week dat begint bij het boeken van deze reis en welke start op zaterdag tot de zaterdag erop.

Kinderen delen een eigen kamer, een hippie lodge of een hippie caravan en de ouders delen een eigen fijne kamer samen.

Door middel van een meerprijs van €350 euro per week voor een 4 persoons Casita met het hele gezin zou eventueel ook tot de mogelijkheden behoren.

De ouder(s) betalen ieder €1.695,- p.p. en de kinderen mogen mee voor €350,- per kind!

Wij bieden dit programma aan op o.a. Ibiza, maar ook de plek of locatie die jullie graag als gezin of als ouder kiezen. Dit betekend dat jullie een combinatie kunnen maken tussen enerzijds vakantie en anderzijds verdieping en avontuur samen. Of wij komen een week lang naar de plek waar jullie verblijven.

Het zal een reis worden om nooit meer te vergeten en “Lifechanging” zijn voor jullie allemaal!

“Lets do this together in a world of love, peace and happinezz with a little dynamic twist forever”.