“Stel je eigen Treat samen in het “Ubuntu Treat Home Ibiza”.

Zie jij door de bomen het bos niet meer? Dat snappen wij heel goed, je wordt op dit moment helemaal plat gebombardeerd met advertenties en uitnodigingen over allerlei soorten en varianten van retreats die over de gehele wereld worden gegeven.

In oktober 2022 voelde wij deze nieuwe trend al aankomen en zoals zo vaak iets opeens een echte hype is en iedereen zich volledig hierin onder wil dompellen werkt dit ook zo in deze wereld. Maar ook dat begrijpen we als geen ander want de wereld is enorm veranderd in de afgelopen jaren, we willen ons heel graag blijven ontwikkelen als mens en worden ons steeds bewuster om het leven te leven wat voor ons echt belangrijk is.

Ook wij met “Spirit of Soul” geven al meer dan 8 jaar “Transformatie en Rebalancing Retreats” in binnen en buitenland en ik weet nog dat ik een van de eerste was op dit gebied die echt voor dit onderdeel Transformatie & Rebalancing had gekozen, omdat ik toen al door had dat er zoveel mensen vast liepen binnen de maatschappij en het systeem waar we met elkaar in vastzitten.

Wij hebben al heel veel “Spirits” mogen ondersteunen in dit bijzondere proces en inmiddels samen zullen we dit ook met alle liefde blijven doen, maar ook wij zijn een beetje Retreat moe geworden en lamgeslagen door de overgroei hieraan en zeker hier op Ibiza..

Vandaar dat wij ervoor hebben gekozen om er een andere wending aan te geven en onze “Spirits” de mogelijkheid te bieden om zelf helemaal hun eigen “Treat” of “One Day Retreat” te laten samenstellen naar gelang je eigen wensen en verlangens in het moment zelf.

Dit betekend dat je in het “Ubuntu Treat Home Ibiza” terecht komt in een liefdevolle, warme en huislijke sfeer die is gecreëerd door ons zelf om je direct helemaal thuis te kunnen laten voelen, er optimaal voor je gezorgd word en wij samen afstemmen op dat, wat je daadwerkelijk echt in het moment nodig hebt.

Dat deze nieuwe weg die we zijn ingeslagen enorm aanspreekt bij onze “Spirits” dat hebben we wel ervaren in het afgelopen jaar.

Wij zijn van mening dat de kracht hem zit in dat wij samen een natuurlijke en organische weg hebben gevonden om onze “Spirits” op een open, eerlijke en liefdevolle manier die gelijkwaardig is, te kunnen ondersteunen in die stukken die er op dat moment spelen. Dat is voor ons geen aangeleerd kunstje, dit zijn geen ellenlange verhalen of theorieën, maar dit betekend voor ons gewoon zijn.

Je bent hier welkom als je voelt dat je iets nodig hebt, waar je je vinger nog niet helemaal op kunt leggen, of de nodige rust zoekt, graag verbinding wil, verdieping zoekt, wil ontspannen, wil slapen, een boek wil lezen, uit je schaduwkant wil stappen en terug naar het licht wil, af wil schakelen van een druk bestaan of een hectisch leven, even zonder kinderen wil zijn, met een burn-out rondloopt, even niet meer weet welke kant je op wil, jezelf wil opladen en resetten in positieve energie, weer levensvreugde wil ervaren, aan jezelf wil werken, weer wil spelen in het leven, terug kind wil zijn, het avontuur weer wil ervaren, weer wil lachen en huilen wat heel goed samen kan, nieuwsgierig bent naar meer in dit leven, weer onbevangen door het leven wil, niets moet/hoeft alles mag, vrijheid wil ervaren, weer balans wil ervaren in een fysieke en mentale gezondheid, maar ook echt open staat voor een andere aanpak dan je wellicht gewend bent.

Zeker als je echt vooruit wil in dit leven en niet wil blijven hangen op stukken die je niet meer dienen of vooruit zullen helpen zit je hier helemaal goed, wij geven je de juiste dosis tools, kennis, ervaring, ingrediënten en elementen die specifiek voor jou worden afgestemd.

Indien je voelt dat je deze portie vitaminen, mineralen en inspiratie tot je wil gaan nemen, ga dan naar “Stel je eigen Treat samen” hier op onze website. Hier kun je naar wens je eigen gekozen treatplan samenstellen zonder dat je hier definitief aan vast zit. Wij hoeven alleen maar te weten wanneer je graag wil komen en hoe lang je ongeveer wil verblijven, de rest regelt zich hier als vanzelf.

Het enige wat jij zelf dient te doen is je koffer in te pakken, je ticket naar Ibiza te boeken en in het vliegtuig te stappen, wij komen je of ophalen of je boekt via ons een huurauto met 10% korting en de rest gaat vanzelf.

Wij kijken er enorm naar uit om jou hier met ons mooie en inspirerende team te kunnen verwelkomen op deze magische plek op Ibiza…….

See you soon, YU, U Ubuntu Muriel