Een week waarbij je letterlijk meegenomen gaat worden in de magie en de energie van het eiland Ibiza.  Op een bijzonder mooie locatie met uitzicht op zee en Cala Conte hebben we onze favoriete Finca op de valreep nog kunnen huren voor deze week van zaterdag 16 tot zaterdag 22 September 2023.

Hier willen we graag onze “Grow & Flow Experience” laten plaatsvinden bedoeld voor iedere persoon die de echte magie, de juiste energie en de geïntegreerde spiritualiteit in jou, wil laten ontwaken.

Het thema van deze week zal geheel in het teken staan van Grow & Flow van Body, Mind & Soul.

De week zal worden gefaciliteerd door een verfijnde bodyworker, spiritueel transformatie coach, sjamaan, human design specialist, ayurvedic masseuze, waterfloat expert, Healing & Breatwork Coach.

Allemaal “Spirits” die precies weten wat ze hier op dit eiland Ibiza aanbieden en cadeau geven aan jou, op je unieke pad van persoonlijke groei.

We hebben deze “Experience” zo samengesteld dat het je in die week van A tot Z aan niets zal gaan ontbreken, alles is voor je geregeld en jij hoeft alleen nog maar je eigen vliegticket te boeken om op deze eerste “Grow & Flow Experience” aanwezig te kunnen zijn en de meest inspirerende reis van je leven te gaan maken met 9 gelijkwaardige anderen bijzondere bewuste “Spirits”.

Omdat het vrij kort dag is en wij deze unieke kans niet aan jou voorbij willen laten gaan hebben we deze eerste “Grow & Flow Experience” week ingezet die vanaf volgend jaar €3.500 euro zal bedragen, maar omdat we hem voor de eerste gaan faciliteren, bieden wij hem aan voor een bedrag van €2.500 euro p.p. al inclusive qua logies, elementen, sessies, healings, programma en food, maar exclusief je vliegticket naar Ibiza.

Resume:
Locatie:
Lotus House/Sant Josep/ Cala Tarida/ Cala Comte
Datum: zaterdag 16 tot zaterdag 23 September 2023
Ontbijt/Lunch/Diner: 8 dagen
Logies: 7 nachten
Investering: €2.500 per persoon (zakelijke factuur mogelijk)
Promo Korting:  €1.000,- euro

Team:
Muriel & Rob
(Wim Hof, Atlantis Klim, Breathwork)
Sylvia (Sjamaan & Plantmedicijnen) (op locatie te kiezen)
Marco (Human Design)
Petrie (Energetic Healing & Breathwork)
Veronique ( Ayurvedic Massage)
Tina (Aerial, Yoga & Water, Dance Sessions)
Charu (Zenpower & Waterfloat Sessions)
Soren (Bodywork, persoanal training)

Spirit of Soul
[email protected]www.spiritofsoul.nl

Inschrijven kan via de mail [email protected] of door mij een whatsapp te sturen op +31645052006 Muriel van den Hurk.