Just 2 let U Grow
“Life changing Experience Ibiza”

In een ultieme reis van 7 inspirerende dagen ga je met gelijkgestemde Spirits een intense verbinding en verdieping aan.

Deze “Journey” geeft jou tools en tricks om je leven optimaal en bewust te beleven. Het is onze missie dat je authentieke ‘ik’ de uitkomst mag zijn van deze “Experience”.

Met de 12 fases van ons “Infinity of Life” programma; erkenning, overgave, openen, waarderen, ontspannen, verbeelden, verlangen, ontvangen, doen, focussen en doorzetten realiseren we dat je oude patronen weet te doorbreken en trauma’s aan kunt kijken en leren accepteren.

We bieden handvatten, methodieken en opdrachten die individueel als in groepsverband gegeven worden. De dynamiek en energie in de groep draagt bij aan een snelle en veilige verdieping waar de kern van ieders proces direct boven komt.

Ons verleden is een grote leerschool met pieken en dalen, ons leven is als de zee, rustig kabbelend met hier en daar een storm of orkaan. Het is aan jou om tijdig je zeil te vieren of strak te zetten. We zetten jou aan het roer van je leven.

Na deze intense en waardevolle week vol levenswijsheid, heb jij je blauwdruk en DNA wie jij in je kern bent. Je bezit meer zelfliefde en waardering en met positieve, liefdevolle en pure levenskracht kun jij je nieuwe authentieke ‘ik’ gaan voorstellen aan je thuisfront.

Namaste,
Rob en Muriel
Team, Ibiza