Wim Hof Methode

Wat is Wim Hof Methode?

De Wim Hof Methode is ontwikkeld door de ‘Iceman’ Wim Hof en combineert de krachten van koude training, ademhaling en mindset/focus. Door verschillende oefeningen zorgt de Wim Hof Methode ervoor dat je weer in je kracht komt te staan, je balans kunt vinden en je zowel fysiek als mentaal sterker voelt dan ooit.

Koude training

De kou is één van de drie pijlers van de Wim Hof Methode. Blootstelling aan kou heeft meerdere bewezen gezondheidsvoordelen, waaronder de training van het hart en vaatstelsel, een versterkt immuunsysteem en een verbeterde slaapkwaliteit.

Ademhaling

De tweede pijler is ademhaling. We ademen altijd, maar we zijn ons meestal niet bewust van de kracht ervan. Verhoogde zuurstofniveaus bevatten een schat aan voordelen, en de gespecialiseerde ademhalingstechniek van de Wim Hof-methode ontrafelt ze allemaal: meer energie, verminderde stressniveaus en een verbeterde immuunrespons.

Mindset / focus

De derde pijler van de Wim Hof Methode is de basis van de andere twee. Met focus en vastberadendheid zorg je dat jij jouw doelstellingen zult behalen en ben je klaar om je eigen lichaam en geest te verkennen en te optimaliseren.

Informatie Aanvragen