Rebalancing

Wat is rebalancing?

Binnen Spirit of Soul bieden wij jou elementen aan om de balans te herstellen tussen voelen, denken en doen. Rebalancing binnen ons programma zijn lichaamsgerichte elementen waardoor je stress-gerelateerde obstakels, trauma’s en blokkades kan gaan overwinnen.

Met onze Rebalancing ervaar je opnieuw en leer je jezelf op een nieuwe manier kennen.

De aanvliegroute is niet het hoofd maar ons lichaam en ons hart; alles wat je over jezelf rationeel weet, is hier bij ons geen uitgangspunt. Het juist ondergaan en ervaren van jezelf in je eigen lichaam maakt ruimte voor nieuwe balans.

Je lichaam is een bron van intelligentie. Door er naar te luisteren kom je erachter wat voor jou belangrijk is. Je gaat begrijpen waarom je de dingen doet zoals jij de ze doet. Het opent de weg naar échte verandering en authenticiteit.

Je lichaam slaat ervaringen en emoties op die eerder niet doorvoeld konden worden. Daardoor raak je gespannen, vervreemd van je gevoel en ga je ‘in je hoofd zitten’. De aandachtige aanraking helpt je lichamelijk en geestelijk te ontspannen.

Je wordt je je bewust van wat er in jou leeft. Er ontstaat ruimte voor inzichten vanuit je lichaam en gevoel. Oude gevoelens van angst, woede, verdriet, onmacht maar ook van liefde, vreugde, speelsheid en levenslust kunnen van zich laten horen.

Met het doorvoelen van deze emoties herstel je de verbinding tussen je denken en voelen waardoor je in de praktijk ook je doen transformeert.

Je lichaam geeft haarfijn aan wat het nodig heeft, mits je deze signalen ook serieus neemt.

Informatie Aanvragen