Re-Treat Yourself 365 dagen per jaar
op het magische eiland Ibiza. In het Ubuntu Treat Home kun je je eigen gewenste Retreat samenstellen.

 

Stel je eigen retreat samen

Vanaf 1 oktober 2022 openen wij het “Ubuntu Treat Home” op het magische eiland Ibiza.

Je kunt 365 Dagen op Re-Treat komen. Wij bieden jou de mogelijkheid om helemaal je eigen Retreat samen te stellen zoals jij dat voor ogen hebt.

Het “Ubuntu Treat Home” ligt midden in de prachtige natuur op een hele bijzondere plek, midden in het hart van de Atzaro Valley, tussen Sant Carles de Peralta en Santa Eularia.

Wij bieden jou hier een 2e thuis aan waar je vanuit alle rust en ruimte, tijd kunt doorbrengen om jezelf te onthaasten, op te laden en compleet te ontspannen. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om een gezonde balans te creeren tussen het vakantiegevoel, verdieping en verbinding.

Op deze inspirerende plek bieden wij bijzondere elementen aan zoals: logies, natuur, stilte, rust, ruimte, ontspanning, wellness, verdieping, mindfulness, yoga, stress release, burn-out recovery, detox, meditatie, muziek, coaching, reflectie, ademcoaching, ademsessies, klankschaalsessies, cacaoceremonies, wim hof, kundalini, volle maan ceremonies, infinity of Life program, esthetic dance, zon, zee, avontuur, vrolijkheid, lichtheid, ayurvedische massages, watsu/waterfloating en een overheerlijke healthy keuken.

Wij bieden plek voor maximaal 12 personen, waarin je zelf kunt kiezen uit:

  • Een verblijf in onze Luxe Finca.
  • Een verblijf in onze Luxe Casita.
  • Een verblijf in onze Luxe Hippie Lodge’s.
  • Een verblijf in onze Hippie Caravan.
  • Een verblijf in je Eigen Camper.

Het “Ubuntu Treat Home” is bedoeld voor iedereen man of vrouw die verlangt om er even helemaal tussenuit te gaan en compleet tot rust wil komen.

Wij bieden een nieuw initiatief aan binnen de wereld van Retreats waarbij we jou de mogelijkheid bieden om zelf je eigen Retreat samen te stellen qua dagen, prijs en inspirerende invulling.

Echt kiezen waar jij behoefte aan hebt! Hoe heerlijk klinkt dat? 

Yu, U Nobuntu

 

365 dagen per jaar op Retreat in het Ubuntu Treat Home op Ibiza.

Vanaf nu al te boeken!

Stel je eigen inspirerende reis en retreat samen op Ibiza, qua dagen, tijd, financiën, invulling, wensen en behoeften.

Stel je eigen retreat samen