Oprichter en inspirator

Muriel van den Hurk
Liefdevol – Doortastend – Empathisch

In 2017 heb ik “Spirit of Soul” opgericht toen mijn “Purpose” helder werd. Na mooie om-zwervelingen, inspirerende jobs, veel bijzondere reizen en mijn werk als ICF Gecertificeerd Transformatie Coach, ben ik inmiddels helemaal toegewijd aan mijn eigen co-creatie, ontwikkeling, uitvoering en het aanbieden van inspirerende transformatie retreats op het hoogste niveau. 

Door mijn doortastende en effectieve aanpak ben ik gedreven in mijn creativiteit, positiviteit, leergierigheid, professionaliteit, ervaring en intuïtie en ligt mijn focus op het ultieme transformatie proces van mijn “Spirits”.

Ik breng jou op het pad van persoonlijke ontwikkeling en groei naar een hoger level van bewustzijn. Ik laat jou op een liefdevolle manier de confrontatie met jezelf aangaan, waardoor ik op een doeltreffende manier snel tot de “Kern” kom.

Door het toepassen van verdiepende elementen als; body-work, breath-work, trauma & stress release, familie opstellingen, systemisch werken, wim-hof methoden, de cyclus en creatieve tools worden groei, ontwikkeling en transformatie boeiend, vernieuwend en zeer effectief.

Openheid, eerlijkheid en transparantie ga ik niet uit de weg, waardoor iedere “Spirit” direct weet waar hij of zij aan toe is. Naast dat iedereen zelf dit proces voor 100% aan dient te gaan, laat ik jou heel snel weer je eigen authentieke zelf zijn.

Ik voel me bevoorrecht dat ik mijn kennis, levenservaring, transformatie en bewustzijn op een boeiende manier mag doorgeven en samen met jou dit pad mag gaan bewandelen.

“Niets is te veel moeite voor iemand die liefheeft”

Missie en Visie