Oprichters & inspirators

Onbevooroordeeld vanuit oprechte interesse en een positieve intentie, communiceren Rob en Muriel open en kwetsbaare met hun Spirits. Zij raken geïnspireerd om zich authentiek te uiten en zijn gemotiveerd om actief deel te nemen aan wat er die dag in het moment en de flow aangeraakt wordt en speelt.

Zij bieden samen verdieping, bewustwording, erkenning en liefde aan ieder persoon die hiervoor open staat. Hun ontwapende enthousiasme, open en confronterende doortastendheid en niet aflatende doorzettingsvermogen helpt anderen stappen te zetten in hun persoonlijke groei en ontwikkeling.

Stoïcijns en volhardend ondersteunen zij hun Spirits om hun zelfliefde en zelfbeeld stap voor stap positief te veranderen om zich uiteindelijk weer liefdevol en vrij te voelen. Hierdoor zullen zij zich vanuit hun innerlijke intuïtie, zelfvertrouwen en een positievere energie en levensvreugde het leven weer verder tegemoet treden.

Muriel van den Hurk
Liefdevol – Doortastend – Empathisch

In 2017 heeft zij “Spirit of Soul” opgericht toen haar “Purpose” kraakhelder werd. Na veel mooie om-zwervelingen, inspirerende jobs, bijzondere reizen en haar werk als ICF Gecertificeerd Transformatie Coach, heeft ze haar kennis en levenservaringen toegewijd aan haar eigen co-creatie, ontwikkeling, uitvoering en het aanbieden van inspirerende transformatie retreats op het hoogste niveau. 

Door haar doortastende en effectieve aanpak is ze gedreven in haar creativiteit, positiviteit, leergierigheid, professionaliteit, ervaring en intuïtie en ligt haar focus op het ultieme transformatie proces van haar “Spirits”.

Zij brengt jou op het pad van persoonlijke ontwikkeling en groei naar een hoger level van bewustzijn. Ze laat jou op een liefdevolle manier reflecteren en de confrontatie aangaan met jezelf, waardoor ze op een doeltreffende manier heel snel tot de “Kern” komt.

Dit doet ze o.a. door het toepassen van verdiepende elementen zoals; body-work, breath-work, trauma & stress release, familie opstellingen, systemisch werken, wim-hof methoden, het infinity of Life programma en andere creatieve tools. Zo worden groei, ontwikkeling en transformatie als heel boeiend, vernieuwend en zeer effectief bevonden.

Openheid, eerlijkheid en transparantie gaat ze niet uit de weg, waardoor iedere “Spirit” direct weet waar hij of zij aan toe is.

Belangrijk voor Muriel is wel dat iedereen dit proces voor 100% aan dient te gaan, zodat ze je heel snel weer vanuit je authentieke kern kan leven.

Zij voelt zich dankbaar en bevoorrecht dat ze haar kennis, levenservaring, transformatie en bewustzijn op een boeiende manier mag doorgeven en samen met jou dit pad mag bewandelen.

“Niets is te veel moeite voor iemand die liefheeft”

Missie en Visie

Rob van den Einden
Eerlijk – Authentiek – Verbindend

Rob levenspartner van Muriel legt heel makkelijk en authentiek contact. Hij zet zich graag vanuit zijn hart en met compassie, vol begrip voor zijn “Spirits” in en weet hoe hij de juiste snaar weet te raken en hen in beweging kan laten komen.

Rob is vanuit zijn ervaring als zorgcoach uitgegroeid tot een bijzondere en unieke levensgids die mensen bijlicht op hun levenspad. Vanuit een brede kennis en met inzicht in levensvraagstukken wijst hij “Spirits” de weg en inspireert ze om zelf de obstakels te gaan doorbreken.

“Het is zijn missie is om vrede en liefde in de wereld te brengen”.

Missie & Visie