Stel je eigen retreat samen

Vanaf 2024 zullen wij het “Ubuntu Treat Home” openen in Zwitserland – Vercorine.

Hier kun je 365 Dagen per jaar voor Spa & Wellness Treatments komen. Wij bieden jou de mogelijkheid om helemaal je eigen Treat samen te stellen zoals jij dat voor ogen hebt.

Het “Ubuntu Treat Home Zwitserland” ligt in een van de mooiste ski dorpen van Zwitserland midden in de prachtige natuur op een hele bijzondere plek met uitzicht op de prachtige bergen van Wallis dicht bij Zermatt en Crans Montana.

Wij bieden jou hier een heel warm 2e thuis aan waar je vanuit totale stilte, rust en gezonde lucht, tijd kunt doorbrengen in de bergen en sneeuw om te onthaasten, jezelf op te laden, actief bezig te zijn en compleet te ontspannen.

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om een gezonde balans te creëren tussen het fysieke en lichamelijke stuk. Een combinatie van een hele ontspannende vakantie aangevuld met avontuur in de winter met sneeuw, in de zomer mediteraan klimaat voor vette hikes, parapenten, deltavliegen, wandelen, skiën, rodelen en het bezoeken van prachtige berg dorpen.

Op deze inspirerende plek bieden wij bijzondere elementen aan zoals: logies, natuur, stilte, rust, ruimte, ontspanning, wellness, sauna nat en droog, quartzbed, mindfulness, stress release, burn-out recovery, detox, meditatie, muziek, ademsessies, klankschaalsessies, cacaoceremonies, wim hof, kundalini, volle maan ceremonies, esthetic dance, ayurvedische massages en een overheerlijke healthy keuken.

Wij bieden plek voor maximaal 30 personen, waarin je zelf kunt kiezen uit:

  • Een verblijf in een luxe eenpersoons kamer.
  • Een verblijf in een luxe tweepersoonskamer.

Het “Ubuntu Treat Home Zwitserland” is bedoeld voor iedere man of vrouw die verlangt om er even helemaal tussenuit te gaan en compleet tot rust wil komen.

Wij bieden een nieuw initiatief aan binnen de wereld van Retreats waarbij we jou de mogelijkheid geven om zelf je Treatment samen te stellen qua dagen, prijs en inspirerende invulling.

Echt kiezen waar jij behoefte aan hebt! Hoe heerlijk klinkt dat? 

Yu, U Nobuntu

 

365 dagen per jaar open voor Spa & Welness Treat in het Ubuntu Treat Home Zwitserland.

Vanaf nu te boeken!

Stel je eigen inspirerende reis en Treat samen in Zwitserland, qua periode, tijd, financiën, invulling, wensen en verlangens.

Stel je eigen retreat samen