Treat Yourself 365 dagen per jaar
in Zwitserland. In het Ubuntu Treat Home kun je helemaal je eigen gewenste Treat samenstellen.

Stel je eigen retreat samen

Vanaf 2024 zullen wij het “Ubuntu Treat Home” openen in Zwitserland – Vercorine.

Hier kun je 365 Dagen per jaar op Re-Treat komen. Wij bieden jou de mogelijkheid om helemaal je eigen Treat samen te stellen zoals jij dat voor ogen hebt.

Het “Ubuntu Treat Home” ligt in een van de mooiste ski dorpen van Zwitserland midden in de prachtige natuur op een hele bijzondere plek met uitzicht op de prachtige bergen van Wallis dicht bij Zermatt, Crans Montana.

Wij bieden jou hier een heel warm 2e thuis aan waar je vanuit totale stilte, rust en gezonde lucht, tijd kunt doorbrengen om te onthaasten, jezelf op te laden en compleet te ontspannen.

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om een gezonde balans te creëren tussen het fysieke en lichamelijke stuk. Een combinatie van een hele ontspannende vakantie aangevuld met avontuur in de winter sneeuw, in de zomer mediteraan klimaat voor hikes, parapenten, deltavliegen, wandelen, skiën, rodelen en het bezoeken van prachtige berg dorpen.

Op deze inspirerende plek bieden wij bijzondere elementen aan zoals: logies, natuur, stilte, rust, ruimte, ontspanning, wellness, sauna nat en droog, quartzbed, mindfulness, stress release, burn-out recovery, detox, meditatie, muziek, ademsessies, klankschaalsessies, cacaoceremonies, wim hof, kundalini, volle maan ceremonies, esthetic dance, ayurvedische massages en een overheerlijke healthy keuken.

Wij bieden plek voor maximaal 30 personen, waarin je zelf kunt kiezen uit:

  • Een verblijf in een luxe eenpersoons kamer.
  • Een verblijf in een luxe tweepersoonskamer.

Het “Ubuntu Treat Home Zwitserland” is bedoeld voor iedere man of vrouw die verlangt om er even helemaal tussenuit te gaan en compleet tot rust wil komen.

Wij bieden een nieuw initiatief aan binnen de wereld van Retreats waarbij we jou de mogelijkheid geven om zelf je Retreat samen te stellen qua dagen, prijs en inspirerende invulling.

Echt kiezen waar jij behoefte aan hebt! Hoe heerlijk klinkt dat? 

Yu, U Nobuntu

 

365 dagen per jaar op Retreat in het Ubuntu Treat Home Frankrijk.

Vanaf nu te boeken!

Stel je eigen inspirerende reis en Treat samen in Frankrijk, qua dagen, tijd, financiën, invulling, wensen en verlangens.

Stel je eigen retreat samen