Treat Yourself 365 dagen per jaar
op het magische eiland Ibiza. In het Ubuntu Treat Home kun je helemaal je eigen gewenste Retreat samenstellen.

Stel je eigen Treat samen

Vanaf dit jaar kun je terecht in ons “Ubuntu Treat Home” wat we gevestigd hebben in Spanje – Ibiza.

Hier kun je 365 dagen per jaar op Re-Treat komen. Wij bieden hier de mogelijkheid om je eigen Treat samen te stellen zoals jij dat zelf voor ogen hebt.

Het “Ubuntu Treat Home” ligt op een bijzondere plek midden in de prachtige natuur.

Wij bieden jou hier een 2e thuis aan waardoor je vanuit rust en ruimte, tijd kunt doorbrengen om te onthaasten, jezelf op te laden en compleet te ontspannen. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om een gezonde balans te creëren tussen het fysieke en lichamelijke stuk. Een combinatie van vakantie, verdieping, verbinding en avontuur.

Op deze inspirerende plekken bieden wij elementen aan zoals: logies, natuur, stilte, rust, ruimte, ontspanning, wellness, verdieping, mindfulness, yoga, stress release, burn-out recovery, detox, meditatie, muziek, coaching, reflectie, ademcoaching, ademsessies, klankschaalsessies, cacaoceremonies, wim hof, kundalini, volle maan ceremonies, infinity of Life program, esthetic dance, zon, zee, avontuur, vrolijkheid, lichtheid, ayurvedische massages, cambo, ayahuasca, kap sessies, boxen, sport, watsu/waterfloating en een overheerlijke healthy keuken.

Wij bieden plek voor maximaal 8 personen, waarin je zelf kunt kiezen uit:

Het “Ubuntu Treat Home” is bedoeld voor iedere man of vrouw die verlangt om er even helemaal tussenuit te gaan en compleet tot rust wil komen.

Wij bieden een nieuw initiatief aan binnen de wereld van Retreats waarbij we jou de mogelijkheid geven om zelf je eigen Treat samen te stellen qua dagen, prijs en inspirerende invulling.

Echt kiezen waar jij behoefte aan hebt! Hoe heerlijk klinkt dat? 

Yu, U Nobuntu

 

365 dagen per jaar op Retreat in het Ubuntu Treat Home Spanje – Ibiza.

Stel je eigen inspirerende Treat wensen samen, qua dagen, tijd, financiën, invulling en verlangens.

Stel je eigen Treat samen