Stel je eigen retreat samen

Vanaf 8 oktober 2022 is het “Ubuntu Treat Home” geopend op het magische en inspirerende eiland Ibiza.

Je kunt bij ons 365 dagen op “Re-Treat” komen en helemaal je eigen Treat samenstellen zoals jij dat voor ogen hebt.

Het “Ubuntu Treat Home”  ligt in de prachtige natuur op een bijzondere plek midden in het hart van de Atzaro Vallei in het dorp Sant Carles zo’n 10 minuten van Santa Eularia. 

Op deze inspirerende plek bieden wij elementen aan zoals; luxe logies, hippie lodge, natuur, stilte, rust, ruimte, ontspanning, wellness, verdieping, mindfulness, yoga, stress release, burn-out recovery, detox, meditatie, muziek, coaching, reflectie, ademcoaching, ademsessies, klankschaalsessies, cacaoceremonies, wim hof, kundalini, volle maanceremonies, infinity of Life program, esthetic dance, zon, zee, avontuur, vrolijkheid, lichtheid, ayurvedische massages, watsu/waterfloating en een overheerlijke healthy keuken.

Wij bieden plek voor max. 8 personen, waarin je zelf kunt kiezen uit:

Een verblijf in een 1 of 2-persoonskamer in onze villa, verblijf in onze Casita voor 4 personen, verblijf in een hippy lodge of je kunt overnachten in je eigen camper.

Het “Ubuntu Treat Home” is bedoeld voor iedereen die er naar verlangt, om er even helemaal tussenuit te gaan en compleet tot rust wil komen in een warm, gezellig tweede thuis.

Wij bieden een totaal nieuw initiatief aan binnen de retreat wereld, waarbij je soms door de bomen het bos niet meer ziet, en geven jou de mogelijkheid om helemaal zelf je eigen Treatment samen te stellen, qua dagen, prijs en inspirerende of ontspannende invulling.

Echt kiezen waar jij behoefte aan hebt in het moment! Hoe fijn klinkt dat? Jij bepaalt helemaal zelf op voorhand of in het moment, waar je verlangens en behoeften liggen.

Yo, U Nobuntu

 

365 dagen per jaar Treatment op Ibiza in het “Ubuntu Treat Home”

Stel je eigen Treat Samen – Ibiza (m/v)

Qua dagen, financiën, invulling, wensen en behoefte