Wij bieden de meest unieke locaties aan in binnen -en buitenland midden in de prachtige ongerepte natuur.

Ontdek onze Transformatie, Yoga & Rebalancing Retreats in Spanje, Frankrijk en Italië.

De beeldschone omgeving maakt het mogelijk om even helemaal terug te keren naar je authentieke kern om hier je energie en levensvreugde weer te hervinden. 

 

Ibiza – Ubuntu Treat home 

Het eiland Ibiza is één van de magische eilanden behorende tot de Balearen, een eilandengroep ten oosten van het vasteland van Spanje. Ibiza is een eiland waar je bij uitstek helemaal tot jezelf komt.

Meer informatie

 

Toscane – Massimago

Toscane, ook wel Toscana genoemd, is het Italië uit dromen; het meest geliefde cultuur walhalla van het land. Deze prachtige streek wordt geprezen om zijn schitterende natuur, glooiende heuvels en de mooie wijnranken.

Meer informatie

 

Frankrijk – La Plan

De weidse omgeving met natuurschoon met zon, zee, bergen, meren en sneeuw, waar je absolute rust en de tijd voor jezelf ervaart. Het bourgondische leven bezorgt je een gevoel van totale vrijheid. Het mooiste wat je jezelf cadeau kunt geven, om dié innerlijke rust te ondervinden waar je hart een sprongetje van maakt.

Meer informatie

 

Umbrië – Eremito

Umbrië het groene hart van Italië. Het zusje van Toscane, omdat het minstens zoveel schilderachtige stadjes in een decor van groene heuvels heeft. De natuur is echter ongerept en vele malen groener nog.

Meer informatie

 

Bali – Villa Budha

Het Godeneiland in de Gordel van Smaragd, is een van de mooiste bestemmingen van Zuidoost-Azië. Hier kom je volledig tot rust op dit Indonesische paradijs met een adembenemend mooi landschap met een heerlijk tropische klimaat.

Meer informatie

 

Annecy – Lake View

Annecy is een stad gelegen in het departement Haute-Savoie, in de regio Rhône-Alpes. Annecy staat ook wel bekend als het Venetië van de Alpen, ofwel de parel van de Alpen. Een adembenemende omgeving voor avontuur en natuur.

Meer informatie

 

Barcelona – Can Vital

Dat Barcelona een heerlijke stad is voor een stedentrip is onder andere goed te zien aan de meer dan 8 miljoen ghostwriter toeristen die jaarlijks Barcelona bezoeken. De stad is wereldwijd bekend door onder andere de voetbalclub FC Barcelona en de architect Antoni Gaudí.

 

Meer informatie