Young Souls Experience

Young Souls Experience

Speciaal voor young souls vanaf 16 tot 20 jaar die een inspirerende reis willen maken…

De “Young Souls Experience” is speciaal ontworpen voor alle jonge individuen die het gevoel hebben vast te lopen in hun leven en onzeker zijn over hun volgende stappen richting de toekomst, maar ook thuis het gevoel hebben niet te worden begrepen en de communicatie stroef en moeizaam verloopt.

We begrijpen die signalen maar al te goed die de samenleving uitzendt en voelen een sterk verantwoordelijkheidsgevoel binnen Spirit of Soul om deze grote groep jongeren een kans te bieden om samen te komen en het vertrouwen, perspectief en een gevoel van richting te hervinden in alle aspecten van hun jonge leven en bewustzijn.

Door middel van een inspirerend, avontuurlijk, diepgaand en vreugdevol programma willen we hen weer activeren en motiveren zodat ze weer vrolijker en lichter naar huis keren met een dosis nieuwe inspiratie, energie, levensvreugde, nieuwe verbindingen en levenslange nieuwe vriendschappen erbij door middel van onze Young Souls Community.

Zonder oordeel, kritiek, verdoving of vertroeteling bieden wij hen de kans om even weg te stappen uit hun vertrouwde en soms hectische omgeving zodat ze zichzelf kunnen bevrijden van eventuele druk, onbegrip, keuzes, stress, werk, studie, invloeden van buitenaf, social media, verslavingen en hoge verwachtingen.

Een week lang gaan zij samen met gelijkgestemde Spirits mee op de reis van hun leven, waarbij we alles afstemmen op hun eigen behoeftes, verlangens en soms weggestopte of opgekropte emoties.

Het is een unieke kans om even ​​pauze te nemen van je grote vriend de telefoon, social media, feesten, festivals, verdovende middelen, stress, maatschappelijke en ecologische druk, en om negatieve gevoelens, depressie, ontevredenheid eenzaamheid en ongezonde levensstijlen los te laten.

Als jij zelf of iemand kent die resoneert met het bovenstaande en opnieuw een positief en gelukkig leven wil leiden, dan is de “Young Souls Experience” een super fijne kans die hij/jij of zij niet mogen missen.

Deze unieke avontuurlijke en krachtige reis voor Young Souls bieden wij o.a. aan op: Ibiza, Frankrijk en Zwitserland, gedurende de vakantie periodes zoals voorjaar/carnaval, mei, zomer, herfst en kerstvakantie.

Mochten wij je interesse hebben gewekt en graag meer informatie willen? Neem dan vrijblijvend even contact met ons op via het contactformulier op de website of telefonisch.

Wij staan hier voor je klaar om alle vragen te beantwoorden en je te verwelkomen op een van onze reizen die voor komend jaar al gepland staan.

Jaaroverzicht Young Souls Experience 2024

Carnaval/voorjaarvakantie (Ibiza-Frankrijk)
(10 tot 17 februari Ibiza) 
(17 tot 24 februari Frankrijk/zwitserland)

Meivakantie (Frankrijk/Zwitserland)
(27 april tot 4 mei)

Zomervakantie (Ibiza-Frankrijk-Zwitserland)
(13 tot 20 juli – Ibiza)
(20 tot 27 juli – Ibiza)
(27 juli tot 3 aug – Ibiza)
3 aug tot 10 juli – Ibiza)
(10 aug tot 17 aug – Ibiza)
(17 aug tot 24 aug – Ibiza)
(24 aug tot 7 sept – Frankrijk)

Herfstvakantie (Frankrijk – Zwitserland)
(19 okt tot 26 okt Frankrijk – Zwitserland)
(26 okt tot 3 nov Frankrijk – Zwitserland)

Locaties Young Souls Experience

 • Spanje (Ibiza)
 • Frankrijk (Pyreneeën)
 • Zwitserland (Vercorin)

 

Investering Young Souls Experience

 • €888,- p.p. excl. Vlucht/Vervoer naar bestemming

 

Aankomende Young Souls Retreats

Vrijheid, verbinding, verdieping en vooruitzicht

Een complete en effectieve “Reis” waarbij jij jezelf binnen Spirit of Soul op een veilige, ludieke en authentieke wijze kunt gaan manifesteren op alle vlakken van je leven. Of je nu al heel jong of al wat ouder aan dit traject begint, leeftijd is voor ons absoluut geen reden om dit mooie proces niet met jezelf aan te gaan. Want wij zijn van mening dat iedereen op een bepaald moment verlangt naar een nieuwe richting, uitdaging, avontuur, meer verdieping en naar de volgende fase van je leven om hiermee naar de next level te groeien in je bewustzijn, of je te blijven verdiepen, je lifestyle aan te passen, balans wil vinden of je leven een totale reset verdient door te kiezen voor een nieuw begin. Wat wij op dit gebied voor jou kunnen betekenen, ontwikkelen, faciliteren, organiseren of aanbieden, stemmen wij vandaag de dag af op onze huidige bevindingen, jou leven, ieders uiteenlopende wensen en verwachtingen, jou leef situatie en de enorme behoefte waar iedereen vandaag de dag zo naar verlangt; Vrijheid, Verbinding, Verdieping en Vooruitzicht. Wij zullen je uit je comfortzone halen, waardoor je helemaal los komt van alle dagelijkse ruis, energie en onrust en terug kunt naar je ware essentie.

Dit hoef je natuurlijk niet alleen te doen, maar samen met een liefdevol en professioneel team, een optimale mix van bijzondere elementen, opent zich in een relatief kort tijdsbestek een hele nieuwe wereld. Ons doel, gecombineerd met een hele heldere missie waarom we dit graag mogen doen, is om jou man of vrouw, jong of ouder in staat te stellen en de mogelijkheid te bieden om het leven voor de volle 100% te omarmen, te leven en te gaan vervullen. Uit eigen ervaring weten wij als geen ander, dat als je eenmaal in die gezonde “Flow” zit er veel energie en levensvreugde vrij komt. Dit stelt jou in staat om jouw leven weer 100% aan te gaan.

Met de wetenschap van nu, maar met alle nieuwe inzichten, tools, handvaten en doorbroken patronen ga je nooit durven dromen, daar te komen waar je hierna zult staan. Je kunt pas echt iets voelen als je ook weet hoe, dus is het moment daar, kijk jezelf eens goed aan en wacht niet langer dan nodig, want hoe eerder je aan dit proces durft te beginnen, hoe sneller jij een rijker leven vorm weet te geven.

Mogelijkheden Young Souls retreat

 • Je emoties te voelen en in contact te komen met je lichaam
 • Je bewust te worden van patronen, passies en verlangens
 • Je leven te creëren vanuit een innerlijke bron van zelfvertrouwen, energie en levensvreugde
 • Je gevoel van authenticiteit en vrijheid te waarborgen
 • Passie, enthousiasme en levenslust te ervaren
 • Je eigen grenzen durven stellen
 • Intens van je leven te gaan genieten

Bedoeling Young Souls retreat

 • Even alles los te laten om tot nieuwe inzichten te komen
 • Tijd voor zichzelf te nemen
 • Ont-zorgt te worden en ondertussen op verrassende wijze aan jezelf kan werken en de verdieping aan kan gaan
 • Een duwtje in de rug te krijgen om nu echt die stappen te gaan zetten in je leven
 • Open te staan om jezelf te leren kennen en te herontdekken
 • Te gaan ontdekken dat het onmogelijke, toch mogelijk lijkt te zijn
 • Meer verdieping en bewustwording in leven te vergaren
 • Te ontdekken dat meer energie tot meer levensvreugde en kwaliteit van leven zorgt
 • Gewoon een inspirerende persoonlijke reis met jezelf wil maken
 • Graag nieuwe en gelijkwaardige spirits wil ontmoeten
 • Een gezonde balans te vinden geestelijk en lichamelijk
 • Te leven in het moment zelf
 • Te kiezen voor jezelf en je eigen verlangens
 • Effectief en snel vooruit te willen in je leven

Soul Travel Na-traject

Onze kracht zit hem in het waarborgen van onze eigen authenticiteit bij het aanbieden en ontwikkelen van onze retreats. Wij weten namelijk dat er in de huidige tijd veel word aangeboden op dit gebied en wij willen hierin geen eenheidsworst zijn, maar juist uniek blijven in wat we doen en uitstralen. Dit betekend dan ook dat wij je van A tot Z een beleving en ervaring meegeven die effectief is en veel impact heeft. Tegen het einde van zo’n week wil je soms gewoonweg niet meer terug naar je oude leventje en blijf je het liefst nog even hier omringd door fijne gelijkgestemde spirits en de fijne veilige setting en energie samen.

Maar daar hebben we ook wat voor bedacht bij Spirit of Soul. Wij zijn van mening dat wij jou na zo’n retreat niet alleen aan je lot over mogen laten. Omdat deze intensieve week veel van jou vergt en ook een goede en professionele nazorg verdient, bieden we jou daarna de juiste ondersteuning en integratie om het transformatieproces goed te kunnen integreren in je leven. Daarom hebben wij gekozen om iedere spirit in staat te stellen om deel nemen aan ons “Soul Travel Na-traject” van 12 weken. Dit is bedoeld dat jij bij thuiskomst direct met elkaar kunt instappen, om alles op een fijne manier te integreren en met je verlangens aan de slag kunt gaan om deze daadwerkelijk te gaan realiseren. Dit alles met onze ondersteuning vanuit ons team en die van je mede spirits.

Love Circle Reunion Event

Om na dit proces met elkaar nog een “Finishing Touch” te krijgen en om in contact te blijven met andere de spirits sluiten we dit proces af met een inspirerend afsluitingsweekend ofwel “Love Circle Reunion Event” aan het einde van het jaar. Hierin kijken we met elkaar terug op jouw persoonlijke ontwikkeling en groei, je gemaakte stappen, je keuzes, je plannen, je doelen en je gerealiseerde verlangens. Al met al een heel fijn weekend om nog wat laatste puntjes voor jezelf op de i te kunnen zetten, net dat laatste zetje te krijgen of om gewoonweg met heel veel mooie mede spirits gezellig samen te kunnen zijn.

Ubuntu community

Als slagroom op de taart, kunnen alle “Spirits” die deze behoefte voelen, zich aansluiten bij de “Ubuntu Community”. Deze is speciaal opgericht om hierna nog in contact te blijven met elkaar en de nodige voeding te blijven behouden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei, verdieping en het plezier te ervaren door het ontstaan van nieuwe vriendschappen voor het leven.