SOS Natraject

SOS Natraject 

Laat je Authenticiteit weer horen, zien en voelen!

Het SOS Natraject is een programma van 12 weken met altijd voorafgaand een Retreat via Spirit of Soul.

Als je bereid bent om het hoogste niveau van gezondheid, welzijn en mindset te bereiken in werk, privé en relaties is de verbinding met jezelf aan gaan belangrijk voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Ben jij er klaar voor om het leven te gaan creëren waar je naar verlangt?

We willen dat je een leven leidt dat je gelukkig maakt in alle facetten en waar je elke dag weer energie en levensvreugde van ervaart! 

Spirit of Soul en het team zullen hun persoonlijke filosofieën en praktische tools en methodieken delen om jou te ondersteunen waardoor jij je gesterkt, geïnspireerd en aangesproken voelt in je allerbeste zelf. We zullen samenwerken om nieuwe keuzes die jij kunt maken te onderzoeken om tijd vrij te maken voor wat het echt belangrijkst is – en jou nieuwe gebieden te laten ontdekken die je misschien tegenhouden of die je mag loslaten of doorbreken.

Als Spirits komen we als een gelijkgestemde groep samen om te groeien, te transformeren en elkaar te ondersteunen terwijl we werken aan het versterken en verbeteren van onze eigen verantwoordelijkheid tegenover onszelf en wat echt belangrijkst is.

Als jij er klaar voor bent om beter voor je lichaam en geest te zorgen, duidelijk te maken wat je topprioriteiten zijn en een groter gevoel van focus, doelgerichtheid, geluk, balans en prestatie wil voelen, dan is het SOS Natraject absoluut iets voor jou.

“Jij bent de enige die kan besluiten een leven te leiden waar je absoluut van houdt.”

Binnen het SOS Natraject van 12 weken kun je het volgende verwachten:

  • 12 weken SOS programma met Muriel en haar team gehost op Facebook en 1op1 coaching, ondersteuning, groepsverbinding en prachtige meditatie, mindfulness, yoga, film, muziek en inspirerende opdrachten.
  • 3 effectieve fases die alles omvatten.
  • Sessies coaching, ondersteuning.
  • Reünie weekend 3 dagen recap en monitoren proces, retreat en na-traject 12 weken.
  • Toegang tot onze privé FB-groep en lid van de SOS Community om in contact te blijven met onze gelijkgestemde Spirits.
  • Mogelijkheid om privé 1op1 coaching sessies te ontvangen van jou gewenste coach tegen een gereduceerd tarief tijdens de duur van SOS Natraject.
  • Extra’s: aanvullende thema’s, mindfulness-tools, watsu sessies, massages via onze gespecialiseerde coaches en therapeuten om het proces te ondersteunen tijdens SOS Natraject.
Informatie Aanvragen