SOS Jaarprogramma

SOS Jaarprogramma

Een inspirerend verdieping programma van 1 jaar waarbij jij jezelf vol overgave kunt ontwikkelen vanuit je creativiteit. Om zo via deze innerlijke reis, ontwikkeling en groei te bewerkstelligen, voor jezelf, je werk en je omgeving.

“Een fulfilling leven creëren vanuit een diepere connectie met jezelf”

Binnen het SOS jaarprogramma kun je vanuit rust en ruimte veel helderheid voor jezelf creëren om vanuit een verfrissend kijk naar jou soms op hol geslagen leven te kijken. Wij laten je in contact komen met een essentiële onderstroom die vaak in alle hectiek verloren gaat, maar die belangrijk is om bepaalde situaties of gebieden van je leven vanuit een ander perspectief te kunnen belichten. Vanuit deze heldere zienswijze kun je vanuit verbondenheid en diversiteit weer nieuwe inspiratie opdoen en een gezonde bijdrage leveren aan een samenleving waarin iedereen uiteindelijk wil groeien.

Gedurende dit inspirerende jaarprogramma van “Spirit of Soul” word je uitgerust met bijzondere elementen vanuit onze natuur, inspirerende thema’s, kwaliteiten en gevoeligheden om opnieuw richting te vinden in onze snel veranderende maatschappij. Je hoeft niet langer reactief op verandering te reageren, maar geeft er zelf een nieuwe vorm aan. Gedurende dit jaarprogramma heb je de mogelijkheid om in ontwikkeling te zijn en in dialoog te gaan met inspirators, ondernemers en creatievelingen die ver voorbij de begrenzingen van hun eigen vakgebied kijken. Je eigen creativiteit en verlangen worden op diverse manieren geprikkeld. En je krijgt van ons alle bruikbare tools en inzichten, om vanuit verbinding, creativiteit en harmonie te creëren en dit uit te dragen. We werken met een krachtige methodiek die je bij jezelf, maar ook bij anderen heel makkelijk kunt integreren.

Wat brengt dit SOS Jaarprogramma jou:

Integratie & Duurzaamheid Tijdens dit “SOS Jaarprogramma” worden focus, denken, doen en voelen helemaal op elkaar afgestemd. Je gaat op reis en in ontdekking, waardoor de gedachten van wie je bent niet losstaat van anderen en dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is. Als dit beseft er is, raak je vanzelf gericht op gezamenlijke groei.

Door meer in het moment te leven, raak je in-tune of in “Flow” helemaal afgestemd op alles wat er nu speelt. Als je dit nieuwe overzicht hebt, kun je vanuit die positie weer de leiding nemen in je leven maar ook in dat van anderen. De uitkomst zal ontstaan door een enorme scherpte en daadkracht. 

Vanuit deze doorleefde verbondenheid raak je niet meer in paniek of angstig in onverwachte situaties en het vanuit intuïtie en spontaniteit reageren wordt dan veel gemakkelijker. Innerlijke rust en vertrouwen zorgen voor een open en onderzoekende houding, zodat je in het niet-weten durft te stappen. Weg van het cynisme, kun je dan ook anderen inspireren en motiveren, vanuit oprechte nieuwsgierigheid en verwondering en met het verlangen vanuit jezelf anderen blijven ondersteunen.

Vanuit Verbondenheid creëren. Met een onderzoekende open houding ontstaat er oprechte interesse: anderen zijn niet langer een bedreiging maar vormen inspiratie. Overtuigingen en weerstand zijn niet langer obstakels, maar brengen nieuwe perspectieven en inzichten. Je denkt en handelt nu vanuit inspiratie. Relaties worden authentiek en liefdevol, ontdaan van strategie en strijd. Je durft meningsverschillen en ongemak aan te gaan, omdat je weet dat de basis van waaruit je vertrekt erop is gericht met elkaar te kunnen groeien. De verbinding die daaruit voorkomt maakt het mogelijk om collectieve creativiteit te verknopen, zodat je samen tot nieuwe inzichten en ideeën komt. Burn-out klachten zullen worden aangepakt met effectief resultaat en monitoring.

Tools & Inzichten die je krijgt aangereikt.

Je krijgt meditatie- en verstillings-technieken aangereikt om innerlijke rust en verbinding te vinden en ervaren. Je krijgt bruikbare tools aangereikt om vanuit een nieuwe zienswijze te kijken, te onderzoeken en vanuit focus te doen. We laten je ervaren hoe je oprechte verbinding met jezelf en anderen aan kunt gaan. Vanuit o.a. het Infinity of Life Programma 12 Fase laten we je elke dag ervaren hoe het voelt om te gaan erkennen, waarderen, ontspannen, openen, overgave, ontvangen, ontdekken, verlangen, verbeelden focussen, doen, doorzetten. Heel krachtig en het leven zal vanaf hier geen dag meer hetzelfde voor je zijn.

Het SOS Jaarprogramma bestaat uit 265 dagen Coaching en Ondersteuning, een eigen Community, een online SOS Na-Traject van 12 weken en zal altijd starten met een Intensief Transformatie & Rebalancing Retreat van 3,7of 14 dagen in binnen -en of buitenland.

Informatie Aanvragen