SOS Coaching

Liefdevol – Snel – Effectief – Energiek

Verlang jij naar vrijheid en wil je meer innerlijke rust ervaren? Ben jij er klaar voor om leiderschap te nemen over je leven? Zou jij in contact willen komen met je hart, gevoelens en emotie? Voel jij het verlangen naar meer balans in je en wil je die dingen aanpakken die vanuit jouw passie en drive ontstaan?

In contact komen met je verlangen(s) is niet altijd zo vanzelfsprekend. Want we zitten soms zo vast in oude patronen dat we onszelf hebben overtuigd dat dit de realiteit is en zien niet, dat het ons eigenlijk helemaal niet dient.

Wellicht herken jij jezelf in het volgende;

  • Altijd maar zorgen voor anderen;
  • Jezelf nooit op de eerste plek zetten;
  • Een kei om jezelf klein te houden;
  • Alle ballen in de lucht houden;
  • Graag aan alle verwachtingen willen voldoen;
  • Lastig vinden om je grenzen aan te geven;
  • Altijd ja zeggen tegen een ander en daarmee nee tegen jezelf;
  • Niet meer blijven doen wat je altijd deed, maar nu echt voor jezelf willen kiezen.

De kracht en effectiviteit van mijn manier van Coaching is er op gericht, om echt thuis te komen bij je ware essentie. Samen gaan we in ontdekking en laat ik je voelen en ervaren wat jou waarheid is geworden. Samen zullen we snel tot de kern komen, want dat is mijn grote kracht. Ik wil dat jij jouw energie en kracht weer gaat ervaren vanuit jouw diepste zijn. 

Als jij in staat bent om hier 100% voor te kiezen, ga je heel snel weer tijd, ruimte, vrijheid en liefde ervaren. vanuit die basis ga ik graag met mijn “Spirit” aan de slag. Het leven is een grote reis in het onbekende, maar als je het 100% aan durft te gaan, voelt het als een groot cadeau. Als je er ook op die manier naar kan kijken. Daarnaast is het mogelijk om alles uit het leven te halen en dat ben je ook waard. Als jij met 1op1 coaching aan de slag wilt in het vervullen van dit verlangen. Is transformatie noodzakelijk om een eerste stap te kunnen zetten. Maar als jij een echte doorzetter bent die er voor wil gaan, zijn wij de perfecte match samen!

Wellicht is mijn aanpak iets voor jou. Mijn Coaching is namelijk niet voor iedereen weggelegd. Ik heb ontdekt in de afgelopen jaren dat ik het liefste ondersteuning biedt aan “Spirits” die net als ik de zelfde taal spreken en het vuur in zichzelf voelen. Daarnaast 100% gecommitteerd is aan zichzelf om de diepte in te gaan en van jouw leven een boost te geven. Belangrijk is, dat jij je wilt openstellen voor een bewust leven, waarin focus, voelen, doen en doorzetten terug in balans komen. Jij mag wel een beetje lef hebben, om je verhaal aan te durven kijken en dit dan ook effectief op te ruimen. Ik sta vol commitment en liefde professioneel naast je.

Ben enorm zuinig op mijn energie en aan wie ik mijn aandacht schenk. Want wat ik doe, is voor de volle 100% gaan in dit traject met jou. Gewoonweg omdat ik niet anders kan of wil. Ik ben dankbaar dat ik zonder vooroordelen of belemmerende overtuigingen kan leven wat inhoud dat het mij niet uit maakt, waar je vandaan komt, wat je achtergrond is, hoe oud je bent of hoe zwaar je rugzak is.

Wat voor mij wel van waarde is, is dat jij je doelen en verlangens ook daadwerkelijk wil leven en dat de balans hierin zorgt voor vervulling, energie en levensvreugde. Op jouw persoonlijke pad, is het fijn als je iemand naast je hebt staan die je vertrouwt, je spiegelt, reflecteert en handvatten en tools geeft waar je ook echt iets aan hebt. 

Ik ben niet van de verhalen of eindeloze gesprekken, maar van no-nonsense ofwel “No-Bulshit” . Afhankelijk van de tijd en energie van ons traject, de intensiteit en de te bereiken doelen kunnen we samen afstemmen op de investering die hiervoor nodig is. Ik werk niet met vaste uur tarieven, ik stem liever af, op wat voor beide klopt.

Wat mij betreft zal er altijd een persoonlijk gesprek plaatsvinden voorafgaand aan ons traject, zodat we beiden een goed gevoel hebben om dit 100% aan te gaan. Jij mag die eerste stap zetten om contact met mij op te nemen en de rest volgt dan vanzelf.

Informatie Aanvragen