Just 2 Let U Grow Experience

Life Changing Experience 

In een ultieme reis van 7 inspirerende dagen ga je met gelijkgestemde Spirits een intense verbinding en verdieping aan.

Deze journey geeft jou tools en tricks om je leven optimaal en bewust te beleven. Het is onze missie dat je authentieke ‘ik’ de uitkomst mag zijn van deze experience.

Met de 12 fases van ons infinity of life programma; erkenning, overgave, openen, waarderen, ontspannen, verbeelden, verlangen, ontvangen, doen, focussen en doorzetten realiseren we dat je oude patronen weet te doorbreken en trauma’s aan kunt kijken en leren accepteren.

We bieden handvatten, methodieken en opdrachten die individueel als in groepsverband gegeven worden. De dynamiek en energie in de groep draagt bij aan een snelle en veilige verdieping waar de kern van ieders proces direct boven komt.

Ons verleden is een grote leerschool met pieken en dalen, ons leven is als de zee, rustig kabbelend met hier en daar een storm of orkaan. Het is aan jou om tijdig je zeil te vieren of strak te zetten. We zetten jou aan het roer van je leven.

Na deze intense en waardevolle week vol levenswijsheid, heb jij je blauwdruk en DNA wie jij in je kern bent. Je bezit meer zelfliefde en waardering en met positieve, liefdevolle en pure levenskracht kun jij je nieuwe authentieke ‘ik’ gaan voorstellen aan je thuisfront.

Namaste

A Life Changing Experience

Je zult gefascineerd zijn als je eenmaal een verblijf op onze nieuwe locatie hebt meegemaakt. 

Als een van de meest mooie locaties van Ibiza, is het de perfecte locatie voor onze Retraite Experiences en voor onze “Spirits” die zich willen losmaken van het “dagelijkse” om meer essentiële verlangens te herontdekken.

Het is de ideale plek voor wie beseft dat natuur, verdieping en verbinding de essentiële ingrediënten zijn om innerlijke rust te vinden. Het is een mystieke en Inspirerende plek om de reis van je leven te maken.

De plaats is majestueus gelegen op een berg en voorzien van alle luxe en comfort, dit versterkt het gevoel van spiritualiteit die de ogen van de ziel zullen betoveren.

Alle Luxe en Comfort

Een verblijf hier betekent een diep contact met jezelf herstellen om een ​​gezonde balans te vinden tussen Body Mind en Soul. In deze week laten wij je een nieuwe levensstijl ervaren die je hier uit alles kunt ademen, een levensstijl die is geïnspireerd op Oosterse en Westerse filosofien en waar holistische voeding belangrijk is. Alles wordt hier met liefde gemaakt en bereid met verse producten uit die worden geteeld in onze eigen biologische tuin gevuld met overheerlijke streekproducten.

Voel jij de behoefte om ook even letterlijk op adem te komen en een week te ontsnappen uit de rush van het dagelijkse leven en de chaos in je hoofd?

Gun jezelf dit cadeau zodat je opnieuw kan “voelen” wie je echt bent en wat écht belangrijk voor je is.

 Just 2 Let U Grow Experience

Locatie: Spanje – Ibiza
Duur: 8 dagen

Investering: € 1.695,- p.p.

Duur: 14 dagen

Investering: € 3.100,- p.p.

 

Meer informatie Direct boeken

Prijs is inclusief:


 • 7 overnachtingen in een een- of tweepersoonskamer
 • 3 Heerlijke maaltijden per dag
 • Human Design Chart
 • Infinity of Life Programma
 • Meditatie & Bodywork & Breathwork
 • Stilte, Verdieping & Transformatie
 • Wim Hof 
 • Schrijfboek
 • Vette Hike’s

Prijs is exclusief
:

 • Vlucht naar Ibiza
 • Transfer naar Ubuntu Treat Home
  (30 min / €45 per rit)
 • Reis- en annuleringsverzekering